25 / 04 / 2024

Çanakkaleli emekliler, TOKİ’ye talep dilekçesi verecek!

Çanakkaleli emekliler, TOKİ’ye talep dilekçesi verecek!

Türkiye Emekliler Derneği Çanakakle Şubesi, Çanakkale’de yaşayan emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olmaları için girişim başlattı. Çanakkale şube başkanlığı tarafından talep dilekçesi, TOKİ’ye iletilmek üzere Valilik Makamına sunuldu.



Türkiye Emekliler Derneği Çanakakle Şubesi, Çanakkale’de yaşayan emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olmaları için girişim başlattı.

Türkiye Emekliler Derneği üyelerine düşük taksitlerle ev edindirme çalışmalarına başlandı. Çanakkale şube başkanlığı tarafından 1000 konutluk talep dilekçesi, TOKİ’ye iletilmek üzere Valilik Makamına sunuldu. TÜED Çanakkale Şube Başkanı Resul Uygun, “TOKİ ile TÜED arasında yapılan çalışmalar doğrultusunda bazı illerde konut yapımlarına başlandı. Çanakkale İlimizde yaşayan Bağkur, ssk ve emekli sandığına bağlı olarak emekli olan üyelerimizin ev ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak öncelikli olarak 1000 konutluk talebimizi  TOKİ  ye iletilmek ve proje çalışmalarına başlamak üzere Valilik Makamına müracaatımızı yaptık. Kısa süre içinde sonuç alacağımızı ümit ediyoruz. Konut talebinde bulunan üyelerimizin taleplerini almaya başladık. Konut talebinde bulunmak isteyen emekliler Şube başkanlığımızdan ayrıntılı bilgiyi edinebilirler” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön