29 / 03 / 2024

Çankaya Köşkü’nde şehirlerin yeniden imarı konuşuldu!

Çankaya Köşkü’nde şehirlerin yeniden imarı konuşuldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.



Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, başta çocuklar olmak üzere terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.


 Davutoğlu başkanlığındaki toplantıya, Başbakan yardımcıları Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş ve Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi katıldı. Toplantının ardından Başbakanlık’tan yapılan yazılı açıklamada, “Terörden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın güvenlik, huzur ve esenliğinin azami şekilde korunması ve sürdürülmesi bakımından başta sağlık, eğitim, kentsel altyapı, çevre ve ulaşım olmak üzere tüm alanlarda yürütülen çalışmalar ve alınacak tedbirler gözden geçirilmiştir. Toplantıda ayrıca Suriye ve Irak’taki güvenlik durumu ve ülkemize yönelik riskler değerlendirilmiştir” denildi.


Hürriyet


Geri Dön