25 / 04 / 2024

Çankaya'da yol açma ve merdiven yapım çalışmaları sürüyor!

Çankaya'da yol açma ve merdiven yapım çalışmaları sürüyor!

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Şube ve Yapı Sanatlar bölümleri yol açma ve merdiven yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mürsel Uluç Mahallesi bölgesinde merdivenli yol çalışması yapılıyor...




Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Şube ve Yapı Sanatlar bölümleri yol açma ve merpen yapımı çalışmalarını sürdürüyor.


Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Şube ve Yapı Sanatlar Bölümü ekipleri, yol açım ve merpenli yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Ahlatlıbel 349 ve 350 adalar etrafındaki yol açım çalışmaları makineli ve malzemeli bakım çalışmalarını yürüten Yol Şube ekipleri, bölgede kullanılabilir alan açılmasını sağladı.


Yapılaşma süreci devam eden Mürsel Uluç Mahallesi bölgesinde merpenli yol çalışması yapan Yapı Sanatlar Bölümü ekipleri, yüksek bir konuma sahip bölgede vatandaşın ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla merpenli yollara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Çalışma yapılan 936. Sokakta merpen inşa edilecek bölüm, hafriyat ve taş kalıntısından temizlendi. Merpen inşa edilecek bölüm merpen yapımına hazır hale getirilerek, çalışmalar hızlandırıldı.



Milliyet


Geri Dön