26 / 04 / 2024

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..



İstanbul Ticaret Odası (İTO), 89 ülkeden gayrimenkul sektörü temsilcilerine yaptığı İstanbul tanıtımını Cannes'da, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İstanbul, Fransa'nın güneyindeki Cannes sahilinde her yıl dünyanın en önemli 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren en prestijli fuarlardan MIPIM'de bu yıl, rekor katılımla temsil edilmeye hazırlanıyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM'de Türkiye rüzgârı estirecek. 


PARİS VE LONDRA'NIN ORTASINDA 

Geçen yıl 300 metrekarelik bir alanda İstanbul'u temsil eden İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nın büyüklüğünü de 685 metrekareye yükseltti. Oda ayrıca İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nı fuarın en prestijli noktası olarak kabul edilen konuma yerleştirdi. Yeni konumuyla İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı bu yıl, dünyanın en önemli başkentleri arasında kabul edilen ve fuarın sahil şeridinde bulunan Paris ile Londra çadırlarının tam ortasında yer aldı. 


EMLAK KONUT İLE İŞBİRLİĞİ 

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, MIPIM Fuarı'nın İstanbul'un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünyaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Çağlar, "MIPIM Fuarı'nda Türkiye ve İstanbul'un tanıtımını her yıl yeni bir boyuta taşıyoruz. Türk firmalarının gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri ve devletimizin İstanbul için planladığı mega altyapı planları, 89 ülkenin yabancı yatırımcısına birebir tanıtılacak" dedi. Türkiye'de planlı kentleşme ve konut seferberliğine öncülük etmiş Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin iştiraki olan Emlak Konut GYO'nun İbtanbul'un fuardaki en önemli destekçi olduğuna dikkat çeken Çağlar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yılki çok özel konumumuzla, 20 bini aşkın gayrimenkul profesyonelinin tamamının tanıtım çadırımızı ziyaret etmesini hedefliyoruz. Herkesi Türk konukseverlerinin sıcak atmosferinde bir Türk kahvesi içmek üzere İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'na bekliyoruz." 


HER MEVSİM İSTANBUL!

Bu arada ilk kez geçen yıl tanıtılan Yaşayan İstanbul Maketi, bu yıl da İstanbul Çadırı'nda yer alacak. 96 metrekarelik maket, dört mevsim İstanbul'u yaşatacak. Bunun için video mapping sunumu baştan tasarlandı. Bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olma özelliği taşıyan Yaşayan İstanbul Maketi, ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini fuar ziyaretçilerine sunmaya devam edecek.


Sabah/Seda Tabak


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı;


Fransa’nın güneyindeki Cannes kentinde her yıl 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM bugün başlıyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeler ve en geniş katılımla fuarda Türkiye rüzgarı estirecek. 

 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) da Cannes’da 89 ülkeden uluslararası gayrimenkul sektörü profesyoneline yaptığı İstanbul tanıtımını, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı’nın alanını bu yıl ikiye katlayarak 685 metrekareye yükseltti. İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın verdiği bilgiye göre, İstanbul Çadırı MIPIM’de Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında bulunacak. İstanbul Çadırı’nda 4 gün boyunca dünyanın en etkili 21 bin gayrimenkul profesyoneli ağırlanacak.

 

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, MIPIM Fuarı’nın İstanbul’un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünyaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, “Herkesi, Türk konukseverliğinin sıcak atmosferinde bir Türk kahvesi içmeye bekliyoruz” diye konuştu.

 

4 mevsim İstanbul

Çağlar, “Yaşayan İstanbul Maketi”nin bu yıl da İstanbul Çadırı’nda yer alacağını kaydederek, 96 metrekarelik maketin, dört mevsim İstanbul’u yaşatacağını aktardı. Çağlar, İstanbul Çadırı’nda proje maketlerinin de yer alacağını belirterek, “Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul’un Üçüncü Havalimanı ile Asya ve Avrupa kıtalarını deniz altında birleştiren bir karayolu tüneli olma özelliği taşıyan Avrasya Tüneli’nin maketleri de İstanbul Çadırı’nda yer alacak” dedi. Çadırda,. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nin fuar merkezi ile Teknopark İstanbul’un yeni etap projesinin maketleri de sergilenecek.

 

TOKİ projeleri vitrine çıkacak   

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) projeleri de Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM’de tanıtılacak.  TOKİ  Başkanı Ergün Turan, ülkenin yatırım olanaklarının dünyaya tanıtımında, yeni teknolojiler, yenilikçi çözümler ile farklı yatırım imkanlarını geniş bir yelpazede ve tek bir çatı altında bir araya getiren MIPIM’in yeni bir fırsat oluşturacağını vurguladı.


Vatan 


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı;


İstanbul, kiralanan ve tercih edilen alan itibariyle MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl devler ligine girdi. Megakent, Fransa'nın Cannes kentinde her yıl 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'e en büyük katılımını bu yıl gerçekleştiriyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları ile belediyeler, en yeni projeleriyle MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye rüzgarı estirecek. İstanbul Ticaret Odası (İTO) da Cannes'da 89 ülkeden uluslararası gayrimenkul sektörü profesyoneline yaptığı İstanbul tanıtımını, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nın alanını bu yıl ikiye katlayarak 685 metrekareye yükseltti. Çadır, MIPIM'in en prestijli noktasında, Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında bulunacak.


MEGA PROJELER

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, MIPIM'in İstanbul'un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünyaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, "Kentsel dönüşüm projeleri ve İstanbul'daki mega altyapı projeleri tanıtılacak" dedi.



Takvim


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İstanbul, Fransa’nın güneyindeki Cannes kentinde her yıl 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’e en büyük katılımını bu yıl gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM fuarında Türkiye rüzgarı estirecek. 



İstanbul Ticaret Odası (İTO) da Cannes’da 89 ülkeden uluslararası gayrimenkul sektörü profesyoneline yaptığı İstanbul tanıtımını, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı’nın alanını bu yıl ikiye katlayarak 685 metrekareye yükseltti. 


Stratejik öneme sahip


Çadır, MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nın en prestijli noktasında yer alacak. İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın ekonomi gazetecileriyle bir araya geldiği sohbet toplantısında verdiği bilgiye göre, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı MIPIM’de Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında bulunacak.


İstanbul, kiralanan ve tercih edilen alan itibariyle MIPIM’de bu yıl devler ligine girdi. İstanbul Çadırı’nda 4 gün boyunca 89 ülkeden dünyanın en etkili 21 bin gayrimenkul profesyoneli ağırlanacak. Çadırda İstanbul kent maketi özel bir video haritalama sunumu ile yer alacak. İbrahim Çağlar, MIPIM Fuarı’nın İstanbul’un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünyaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, “Fuarda Türkiye ve İstanbul tanıtımını her yıl yeni bir boyuta taşıyoruz. Türk firmalarının gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri ve devletimizin İstanbul için planladığı mega altyapı projeleri, 89 ülkenin yabancı yatırımcısına birebir tanıtılacak” dedi. 


Türkiye’de planlı kentleşme ve konut seferberliğinin öncüsü olan TOKİ iştiraki emlak Konut GYO’nun fuardaki en önemli destekçileri olduğunu anlatan Çağlar, bu yıl İstanbul Çadırı’nın kurulacağı özel konum nedeniyle 20 bini aşkın gayrimenkul profesyonelinin tamamının burayı ziyaret etmesini beklediklerini söyledi. Çağlar, “Herkesi, Türk konukseverliğinin sıcak atmosferinde bir Türk kahvesi içmeye bekliyoruz” diye konuştu. 


3. havalimanı makete eklendi


İbrahim Çağlar, ilk kez geçen yıl tanıtılan “Yaşayan İstanbul Maketi”nin bu sene de İstanbul Çadırı’nda yer alacağını kaydederek, 96 metrekarelik maketin, dört mevsim İstanbul’u yaşatacağını aktardı. Bunun için video haritalama sunumunun baştan tasarlandığını bildiren Çağlar, maketin bugüne kadar İstanbul ile ilgili yapılanların en büyüğü olduğunu, ses ve görüntü efektleriyle şehrin 24 saatini fuar ziyaretçilerine sunacağını dile getirdi. Çağlar, İstanbul Çadırı’nda proje maketlerinin de yer alacağını belirterek, “Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul’un Üçüncü Havalimanı ile Asya ve Avrupa kıtalarını deniz altında birleştiren bir karayolu tüneli olma özelliği taşıyan Avrasya Tüneli’nin maketleri de İstanbul Çadırı’nda yer alacak” ifadelerini kullandı.


Milliyet


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Fransa'nın güneyindeki Cannes sahilinde her yıl binlerce gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM bugün başlıyor. 


Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM'de Türkiye rüzgarı estirecek. Geçen yıl 300 metrekarelik bir alanda İstanbul'u temsil eden İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırfnın büyüklüğünü de 685 metrekareye yükseltti. Çadır, dünyanın en önemli başkentleri arasında kabul edilen ve fuarın sahil şeridinde bulunan Paris ile Londra çadırlarının tam ortasında yer aldı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, MIPIM Fuarı'nın istanbul'un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünyaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu söylerken "Türk firmalarının gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri ve devletimizin İstanbul için planladığı mega altyapı projeleri, 89 ülkenin yabancı yatırımcısına birebir tanıtılacak" dedi.


İTO, MIPIM'de Boğaz rüzgarı estirecek İstanbul Ticaret Odası, belediyelerin yanı sıra gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarının projelerini sunacağı İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nı bu yıl iki kat büyüterek, 685 metrekareye çıkardı. İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı, MIPIM'de Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında, fuarın en prestijli noktasında yer alacak. 


İstanbul, MIPIM Fuan'nda bu yıl 'Devler Ligi'ne girdi. İstanbul Ticaret Odası (İTO), Fransız Rivierası'nın en ünlü şehirlerinden Cannes sahilinde kurduğu İstanbul Çadırı'nda 4 gün boyunca 89 ülkeden dünyanın en etkili 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak. İstanbul kent maketinin özel bir video mapping ile yer alacağı İstanbul Çadırı, kentlerin birbirleriyle yarıştığı fuarın en prestijli noktası olan sahil şeridinde Paris ve Londra çadırlarmın ortasında, İstanbul rüzgarı estirecek. Sektör profesyoneline yaptığı İstanbul tanıtımını, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İstanbul, Fransa'nın güneyindeki Cannes sahilinde her yıl dünyanın en önemli 21 bin gayrimenkul profesyonelini biraraya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'e en büyük katılımım bu yıl gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl 300 metrekarelik bir alanda İstanbul'u temsil eden İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadın'nın büyüklüğünü 685 metrekareye yükseltti. İTO ayrıca İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nı fuarın en prestijli noktası olarak kabul edilen konuma yerleştirdi. İstanbul, dünyanın en önemli başkentleri arasında kabul edilen ve fuarın sahil şeridinde bulunan Paris ile Londra çadırlarının ortasında yer aldı. 


İTO Başkanı İbrahim Çağlar, MIPIM Fuarı'nın İstanbul'un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünİbrahim Çağlar i yaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu söyledi. 

Emlak Konut ile işbirliği yaptı Çağlar, "MIPIM Fuan'nda Türkiye ve İstanbul tanıtımını her yıl yeni bir boyuta taşıyoruz. Türk firmalarının gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri ve devletimizin İstanbul için planladığı mega altyapı projeleri, 89 ülkenin yabancı yatırımcısına birebir tanıtılacak. Türkiye'de planlı kentleşme ve konut seferberliğinin öncüsü olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi iştiraki Emlak Konut GYO fuardaki en önemli destekçimiz. Bu yıl özel konumumuzla, 20 bini aşkın gayrimenkul profesyonelinin İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nı ziyaret etmesini hedefliyoruz. Herkesi Türk konukseverlerinin sıcak atmosferinde bir Türk kahvesi içmeye bekliyoruz" dedi. 


Bu arada ilk kez geçen yıl tanıtılan Yaşayan İstanbul Maketi, bu yıl da İstanbul Çadırı'nda yer alacak. 96 metrekarelik maket, dört mevsim İstanbul'u yaşatacak. Bunun için video mapping sunumu baştan tasarlandı. 


Bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olma özelliği taşıyan Yaşayan İstanbul Maketi, ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini fuar ziyaretçilerine sunmaya devam edecek. Çadırda kent maketi dışında proje maketleri de yer alacak. 


3'üncü havalimanı, Avrasya Tüneli, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin (İDTM) 500 milyon dolarlık yeni yatırımla inşa edeceği fuar merkezi ve Teknopark İstanbul da çadırda olacak. TOKİ-Emlak Konut, stand bazında yer alacak. Firmalar için stand paketi haricinde İstanbullu ve Duvar Pano paketi olmak üzere toplamda 3 ayrı satış paketi hazırlandı. İstanbul Serbest Münarlar Derneği pano paketi kapsamında çadır içerisinde yer alırken, İstanbullu paketi kapsamında da Astaş Holding, Cathay Group, Cathay İnşaat, Entegre Project, Halk Gayrimenkul, Halk Gayrimenkul Vakıf Adi Ortaklığı, RJ Models, İnsay Yapı ve Nova Holdingyer alacak. 


Fuar tanıtım için MIPIM news, MIPIM preview, dış alan bannerları ve web sitesi banner'ı gibi görsel mecralarda ilanlar verildi. Açılış ile aynı gün (bugün) yabancı basın mensuplarının da katılımı ile bir basm toplantısı düzenlenecek. Saat 15.00'da Kurdele Kesme Törem ve çadır içerisinde yabancı yatırımcıların da katılımı ile bir açılış resepsiyonu düzenlenecek. 


Dünya




Geri Dön