26 / 04 / 2024

Capitol 'ün günlük ortalama ziyaretçi sayısı 30 bin!

Capitol 'ün günlük ortalama ziyaretçi sayısı 30 bin!

Capitol Yönetim Kurulu Üyesi Mert Aksoy, œİstanbul Shopping Fest tüm perakendeciler gibi bizleri de heyecanlandırıyor. Bu festival sayesinde hem ziyaretçi sayısında hem de satış hacminde artış sağlayacağız dedi



2010"un Capitol için çok hareketli ve renkli bir yıl olduğunu belirten Aksoy, œAMPD Ödülleri"nde ˜Yılın Müşteri Memnuniyeti" ve The International Business Awards"da ˜Onur Ödülü"ne layık görülen CapGetir projemiz ziyaretçilerimiz tarafından büyük ilgi gördü diye konuştu.

Küresel oyuncular avantajı fark etti

Organize perakende sektörünün 2010"da 76.3 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını, ancak tüm perakende dikkate alındığında rakamın 200 milyar dolara ulaştığını belirten Aksoy, şöyle devam etti:
œTepeye oynayan çok uluslu perakendeciler de Türk pazarının avantajlarının farkına vararak, büyük bir hızla pazara girmeye başladılar. Lüks oyuncuların Anadolu"ya, Türk oyuncuların da dünyaya yayılması sektörün nasıl bir değişim geçirdiğini gösteriyor. şžunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, perakende, ulusal dinamikler de dikkate alındığında 2011"de lokomotif sektör olma yolunda önemli adımlar atacak.

Yenilikçi ve farklı adımlara devam

Capitol"ün günlük ortalama ziyaretçi sayısının 30 bin olduğunu belirten Mert Aksoy, œFarklı ve yenilikçi adımlar atmayı 2011"de de sürdüreceğimizi söyleyebilirim. Hizmet anlayışımız haricinde, gerek sanatı gerekse de eğlenceyi hedef alan etkinlik politikamızı geçmiş senelerde olduğu gibi devam ettireceğiz dedi.

2011"in ziyaretçilerine daha iyi hizmet sunacakları bir yıl olacağını söyleyen Aksoy, œCapitol, değişime ve yeniliğe odaklanan bakış açısıyla ziyaretçileri için her zaman sürprizler sunan bir kurum misyonunu üstlendi diye konuştu.
Milliyet/Eylem TÜRK


Geri Dön