24 / 04 / 2024

Castrol, inşaat ve madencilik sektöründe yeni bir devir başlatıyor!

Castrol, inşaat ve madencilik sektöründe yeni bir devir başlatıyor!

Madeni yağ sektörünün öncü markası Castrol, iş ortaklarının problemlerine yönelik tasarladığı çözüm paketi ile inşaat ve madencilik sektöründe yeni bir devir başlatıyor. Madeni yağ sektöründe 100 yılı aşkın bilgi birikimine sahip...



Madeni yağ sektörünün öncü markası Castrol, iş ortaklarının problemlerine yönelik tasarladığı çözüm paketi ile inşaat ve madencilik sektöründe yeni bir devir başlatıyor. 


Madeni yağ sektöründe 100 yılı aşkın teknolojik bilgi birikimine ve uluslararası deneyime sahip olan Castrol, teknolojiye, araştırmaya, yeniliğe yaptığı yatırımlarla madeni yağ tedarikçisi olmanın ötesine geçmekte ve müşterilerini iş ortağı olarak görmektedir. En gelişmiş teknolojiyi kullanarak, en yenilikçi ürünleri sunmayı ilke edinen Castrol, madencilik ve inşaat sektörü başta olmak üzere tüm iş makinaları kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve sorunlarına özel çözümler üretmeyi hedeflemektedir. Bu amaçla tüm iş ortaklarına sunduğu 'Optival Çözüm Paketi" ile daha uzun ekipman ömrü ve bakım aralığı, düşük maliyet, yüksek verimlilik ve performans gibi beklentilere çözümler sunmaktadır. 19-20 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşen lansmanında Optival, "terzi işi" sloganı ile her filoya özgü, benzersiz çözümler sunacağının da altını çizdi. 


Bakım maliyetlerinde tasarruf Gerek küresel gerek Türkiye örnekleri olan çözümler arasında, Castrol Uzman Mühendislik Ekibi 'nin iş ortaklarına sunduğu, tüm iş makinalarında ve ekipmanlarında meydana gelebilecek sorunları zamanında ve yerinde tespit ederek, 6 kata varan oranlarda daha uzun gresleme aralığı, %60'a varan oranda daha uzun yağ değişim aralığı ve parça ömründe %40'a varan oranlarda artış sağlanmasını saymak mümkün. 


Castrol Optival'in nihai amacı ise iş ortaklarının toplam bakım maliyetlerinde maksimum tasarruf etmelerini sağlamak! Castrol Optival çözümlerinin katkısını öğrenmek isteyen işletmeler, Castrol Uzman Mühendislik ekibi ile temasa geçerek şantiyelerindeki fırsat ve riskleri tespit etmekte, kazanabilecekleri maddi fırsatlara karar vermekte ve bu fırsatlara özel çözüm almaktadır.


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön