28 / 03 / 2024

Çekmeköy Boutique Daça'da yaşam Temmuz'da başlayacak!

Çekmeköy Boutique Daça'da yaşam Temmuz'da başlayacak!

Boutique Daça'da yaşam temmuz ayında başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim, peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile ön plana çıkıyor.



TOPLAM pıoje değeri 200 milyon TL oian konut projesi Boutique Daça. 22 bin 600 metrekare arsa alanı uzennde hayata geçiyor. Daça Group taıafından geliştirilen projede Ser katlı 8blok ve toplam351 daire yer alıyor. Farklı buyukluklerdekı teraslı ve bahçeli daire tipleri ile alıcılar ma alternatifler sunan proje. 2+1, 3*1 Boutique Evler. 4+1 dubleks Teras Evler olarak inşa ediliyor. 



Yüzde 90"ı tamamlanan Boutıque Daça'da 1 ¦ 1 daireler 274 bin TL 20 yıldır inşatta DAÇA Group, 20 yılı aşkın tecrübesi ile yurtiçi ve yurtdışında; alışveriş merkezleri, lojistik tesisler, iş merkezleri, toplu konut projeleri, okul kompleksleri gayrimenkul, konut geliştirme inşaat projelen gibi çok çeşitli projeler gerçekleştiriyor. Türkiye'nin yanı sıra Rusya ve Ukrayna'da taahhüt işlerine devam eden Daça Group, özellikle Rusya'da gerçekleştirdiği projelerle tanınıyor. 2+1 daireler 459 bin 200 TL, 3+1 daireler 514 bin 500 TL, 4+1 daireler ise 803 bin TL'den satışa sunuluyor. 



GENİŞ SOSYAL ALAN 

Boutique Daça rezidans bloğunda ise Boutique AVM ve üst katlarında home ofis olarak da kullanabilen 1 + 1 rezidans daireler yer alıyor. Boutique Daça; alışılan çok katlı ve bitişik düzenin aksine, az katlı, ferah tasarımıyla dikkat çekiyor. Projede, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, çok amaçlı saha (mini basketbol ve futbol kullanımı), yuruyuş ve bisiklet yolları, vitamin bar gibi sosyal alanlar bulunuyor.Boutique Daça, konumu itibariyle de dikkat çekiyor. Proje; metroya 540 metre. Boğaziçi Köprüsüne 14 kilometre. FSM Köprüsü ne 16 kilometre. Meydan AVM'ye 6 kilometre, Palladium AVM'ye 9 kilometre. Sabıha Gökçen Havalimanına 14 kilometre, Batı Ataşehir firıans merkezine ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. 

Boutique Daça 22.01.2016 tarihli fiyat listesi için tıklayın!


Hürriyet Ek


Geri Dön