27 / 04 / 2024

Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, Bivalvia projesini gezdi!

Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, Bivalvia projesini gezdi!

Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bostanlı’da hayata geçirdiği Bivalvia projesinin şantiyesini gezdi. 



Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2 ve 3’üncü sınıf öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bostanlı’da inşaat çalışmaları hızla devam eden Bivalvia projesinin şantiyesini gezdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bivalvia şantiyesinde inşaat süreçlerini yerinde inceleyen öğrenciler, uygulamalar hakkında yetkililerle fikir alışverişinde bulundu. Biva Mimarlık’ın Karşıyaka’daki merkez ofisine de  konuk olan gençler, burada mühendisler, satın alma departmanı, insan kaynakları, mimarlık ve içmimarlık gibi farklı departman yetkilileri ile görüşme imkanı buldular.

İnşaat sektörünün bir ekip işi olduğu vurgulanan toplantıda, planlama, iş güvenliği, satın alma konuları da masaya yatırıldı. Genel Müdür Vahap Yılmaz, öğrencilerin, Biva’nın Bayraklı’da yapımı devam eden 151 metre yüksekliğiyle Avrupa’nın en yüksek çelik binası olma özelliği taşıyan Biva Tower projesi hakkında da bilgi alacaklarını belirtti, “Teknik gezilerle bilgilendirmeyi sürdüreceğiz” dedi.


Geri Dön