29 / 03 / 2024

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam 2015 yılında başlayacak!

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam 2015 yılında başlayacak!

DUBAİ'de tanıtılan Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzarasıyla öne çıktı. Çengelköy'ün sırtlannda yer alan ve Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projede yaşam 2015 yılında başlayacak...



DUBAİ'de tanıtılan Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzarasıyla öne çıktı. Çengelköy'ün sırtlannda yer alan ve Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projede yaşam 2015 yılında başlayacak. 5 farklı konak mimarisi ile dikkat çeken Çengelköy Park Evleri'nde, ilk olarak sene başında 73 adet rezidans ve 27 adet villa satışa sunuldu. Projenin 116 adet dubleks konaktan oluşan bölümü ise, ük kez Cityscape Fuan aracılığıyla Ortadoğulu yatırımcüarla buluştu. Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre Boğaz manzaralı konumunun yanı sıra Çengelköy'ün tarihini yansıtan mimarisi de yaürımcılann taleplerinde etkili oldu. 


BU YIL HEPSİNİ SATARIZ 


Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Her dubleksin bahçe kullanımı bulunduğu konaklarda, en büyük bahçe kullanımı 158 metrekare, en küçük bahçe kullanımı 39 metrekarelik bir alan sağlıyor. Şehrin merkezine 5 dakika uzaklıkta mahalle kültürünü yansıtan Çengelköy Park Evleri'nde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun odası, sauna ve hamam gibi bir çok ayrıcalık da yer alıyor. 

Gerek konumu gerekse de sunduğu konut tipi alternatifleriyle hem yatırımcüar hem de oturum amaçlı almak isteyenleri aynı yerde buluşturuyoruz. Yerli yatırımcının yansı sıra özellikle Ortadoğu bölgesinden talep alıyoruz. 

Ortadoğulu yatınmcüardan bu taleple bağlantüı olarak bu fuara özel bir davet aldık. 

Yıl sonuna kadar da konakların tümünün satılmasını bekliyoruz" dedi. 65 bin metrekare alanda rezidans, müstakü villa ve konak adı verilen dubleks daire olmak üzere 216 konuttan oluşan projenin rezidans bloğunda, 95 metrekare ile 440 metrekare arasmda değişen daireler bulunuyor. Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlayıp 2 milyon 852 bin dolara kadar çıkıyor.



Hürriyet 


Geri Dön