29 / 03 / 2024

Cennet Bahçesi konutlarının temelini İbrahim Tatlıses attı!

Cennet Bahçesi konutlarının temelini İbrahim Tatlıses attı!

İbrahim Tatlıses, Irak'ın Erbil kentinde ortak olduğu "Tatlıses Cennet Bahçesi" konut projesinin temel atma törenine katıldı



Ortağı olan, Irak, Ürdün, İran ve Mısır'da faaliyetleri bulunan Al-Adel Company Group Yönetim Kurulu Başkanı Rüsdi Said ile birlikte temel atan Tatlıses, 1-1,5 yılda konutların açılışını yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erbil'in farklı ve gelişen bir kent olduğunu ifade eden Tatlıses, burada kendisini sevenlerin olduğunu, onlara hizmet vermekten büyük şeref duyduğunu kaydetti. Tatlıses ayrıca, "hükümete demokratik açılım konusunda destek olunması, sorunun güzellikle çözümlenmesi gerektiğini" belirtti. İbrahim Tatlıses, yakında Erbil uluslararası havaalanının açılışında konser vereceğini de söyledi.
Hürriyet

Basında yer alan diğer haberler:

Tatlıses, Erbil'de Cennet Bahçeleri'nin temelini attı
Türkücü İbrahim Tatlıses, Irak'ın Erbil kentinde ortak olduğu "Tatlıses Cennet Bahçesi" konut projesinin temel atma törenine katıldı. Ortağı olan, Irak, Ürdün, İran ve Mısır'da faaliyetleri bulunan Al-Adel Company Group Yönetim Kurulu Başkanı Rüsdi Said ile birlikte temel atan Tatlıses, 1-1.5 yılda konutların açılışını yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erbil'in farklı ve gelişen bir kent olduğunu ifade eden Tatlıses, burada kendisini sevenlerin olduğunu, onlara hizmet vermekten büyük şeref duyduğunu kaydetti.
Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön