19 / 04 / 2024

Cennet Koru Konutları Mayıs 2016'da teslim edilecek!

Cennet Koru Konutları Mayıs 2016'da teslim edilecek!

İstanbul Küçükçekmece'de Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçen CennetKoru konut projesinde inşaatın yüzde 45'i tamamlandı. 408 konut ve 25 mağazaya yer verilecek projede konutlarm yüzde 60'ı satıldı.



408 konut ve 25 mağazaya yer verilecek projede konutlarm yüzde 60'ı satıldı. Mayıs 2016'da tamamlanacak projede mağazalar da satışa sunuldu. Proje tamamlanınca 1500 kişiye ev sahipliği yapması bekleniyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje  Marmaray  ve havaalanına yakın konumuyla dikkat çekiyor. 700 araçlık otoparka yer verilen projede çocuk kreşi, kafeterya, açık-kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis sahası, spor salonu, Türk hamamı, sauna ve dinlenme salonları bulunuyor. 


KENTSEL DÖNÜŞÜME GİRECEK 


Küçükçekmece'deki konut projelerine olan talepten memnun olduklarım belirten Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Mustafa Keleş, kentsel dönüşümün en çok tartışüdığı Kadıköy Fikirtepe'de de yatırım yapacaklarını söyledi. Bölgede 2 adada anlaşmalara başladıklarım, bir adada yüzde 96, diğerinde yüzde 55'e ulaştıklarını belirten Keleş, bölgede konut, ofis ve otel planladıklarım söyledi. Kentsel dönüşüm sürecinde yaşanan sorunlara dikkat çeken Keleş, "Fikirtepe'nin iyi bir örnek olduğunu söyleyemeyiz. Aslında bina bazında dönüşüm hata. Ada bazında, master planlar çerçevesinde kentsel dönüşüm yapılırsa o zaman başarılı oluruz. Yatay yapılaşmanın olduğu, tasarımın ön plana çıktığı bir anlayış benimsenmeli" dedi. inşaat sektöründe haziran ayında yapüacak seçimler nedeniyle kısa bir durgunluk dönemi olabileceğini belirten Keleş, "Yılı yüzde 4-6 büyüme ile kapatabiliriz. Son dönemde farklı iş kollarından çok sayıda yatırımcı inşaat sektörüne giriyor. Önümüzdeki dönemde sektörde elemeler olacak ve öz kaynağı güçlü, kurumsal firmalar öne çıkacak" dedi. 


Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen 408 konut ve 25 mağazalık CennetKoru projesinde çalışmalar sürüyor. 


Projede teslimler Mayıs 2016'da


1 milyar dolara 3 proje yolda 2015 yılı içinde Küçükçekmece ve Fikirtepe'nin dışında 3 gayrimenkul projesi daha planladıklarını belirten Mustafa Keleş, 3 proje için 1 milyar dolar yatırım yapacaklarım söyledi. 


Keleş Avrupa yakasında yer alacak projelerinde 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini ifade etti.


Hürriyet



Geri Dön