20 / 04 / 2024

Cepa AVM, Cityscape Abu Dhabi'de en iyi proje seçildi

Cepa AVM, Cityscape Abu Dhabi'de en iyi proje seçildi

Cityscape Ortadoğu Gayrimenkul Ödülleri Abu Dhabi'deki Emirates Palace Hotel'de düzenlenen gala yemeğinde sahiplerini buldu



Her yıl tekrarlanan uluslararası gayrimenkul yatırım ve geliştirme etkinliği Cityscape Abu Dhabi kapsamında verilen Cityscape Ortadoğu Gayrimenkul Ödülleri'nde bu yıl Cepa Alışveriş Merkezi "En İyi Ticari / Alışveriş Merkezi Projesi" ödülüne layık görüldü. Gayrimenkul gelişimi üzerine sergi ve konferansları içeren Cityscape Abu Dhabi, her sene tekrarlanan uluslararası bir gayrimenkul yatırım ve geliştirme etkinliği. Cityscape Ortadoğu Ödülleri ise bu yıl 19-22 Nisan 2009 tarihlerinde gerçekleşen Cityscape Abu Dhabi kapsamındaki mimarlık ve yatırım kategorilerde verilen ödülleri kapsıyor.

Cityscape Ortadoğu Gayrimenkul Ödülleri inşa edilmiş ve edilecek projelere veriliyor ve ödüllere Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan projeler başvurabiliyor. Öncüoğlu Mimarlık'ın Ankara'da tasarladığı alışveriş merkezleri içinde en büyük ölçeklilerden biri olan ve Ağustos 2007'de kullanıma açılan Cepa Alışveriş Merkezi, 2008 yılında Hürriyet gazetesi tarafından Türkiye'deki en iyi 10 alışveriş merkezinden biri seçilmişti.

ODTÜ'nün karşısında yer alan ve yaklaşık 52 bin metrekarelik alanda planlanmış olan yapının, toplam 172 bin metrekare kapalı alanında, 12 bin metrekare yapı market, 14 bin metrekare hipermarket, 160 adet mağaza, sinemalar, kafeler, yeme içme alanı ve eğlence merkezleri bulunuyor.

19 Nisan 2009 gecesi gerçekleşen ödül töreni ile sahiplerini bulan Cityscape Ortadoğu Gayrimenkul Ödülleri'nin "En İyi Ticari / Alışveriş Merkezi Projesi" ödülünü Cepa Alışveriş Merkezi mimari proje müellifi Öncüoğlu Mimarlık'ı temsilen genel müdür Enis Öncüoğlu teslim aldı.

GazeteParc


Geri Dön