26 / 04 / 2024

Murat Kurum kentsel dönüşüm vaatlerini anlattı!

Murat Kurum kentsel dönüşüm vaatlerini anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm bölgelerini ziyaret ederek yeni projelerini anlatıyor.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm bölgelerini ziyaret ederek bir araya geldiği mağdurlara yeni vaatlerini anlatıyor. BirGün Gazetesi'nden Mehmet Emin Kurnaz'ın haberine göre, İstanbul'da bulunan yüzbinlerce kentsel dönüşüm ve konut mağduruyla bir araya gelerek yeni vaatlerini anlattı. 

Başakşehir Şahintepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Kurum, "Hem Başakşehir Belediyemiz hem de Toplu Konut İdare Başkanlığımız bu çalışmaları yapacaklar ve uygulama yapılan tapuları yıl sonuna kadar tamamlayıp teslim edecekler, edilmezse koltuklarımızı terk ederiz" ifadelerini kullandı.

Tahtakale Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşan Bakan Kurum, "Bölgenin ihtiyacı gereği kentsel dönüşümü Tahtakale’de başlatacağız" dedi. Bakan Kurum, Eyüpsultan’da, Pirinççi Mahallesi Miraç Parkı’nda da yurttaşlarla bir araya geldi.Önümüzdeki hafta Pirinççi Mahallemize ilişkin imar planımız onaylanmış olacak hepinize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Esenyurt’ta tamamlanmayan konut projeleri mağdurlarıyla bir araya gelen Kurum, "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz. Onlara bunun sözünü verdik" dedi.

 


Geri Dön