19 / 04 / 2024

Ceyda Düvenci, Acarkent'teki villasını kendi dekore etti!

 Ceyda Düvenci, Acarkent'teki villasını kendi dekore etti!

Ceyda Düvenci, eşi Engin Akgün ve kızı Melisa’yla yaşadığı Acarkent’teki villasına geçen kış taşındı ve evini kendisi dekore etti



Villaya geçen şubat ayında taşınmışdıklarını belirten Ceyda düvenci, “Aslında burasının kullanımı eski evime göre daha pratik. En önemlisi havuzu yok ve bu durum burayı tercih etmemde önemli rol oynadı tabii ki” diye  anlatmayı sürdürüyor. Evin harika bir bahçesi olduğunu ve bahçe için bu evi tercih ettiklerini söylerken ıhlamur ağacından meditasyonunu yaptığını söylüyor.


ceyda düvencinin villası, 450 metrekare ve giriş katında, geniş bir çalışma odası yer alıyor. Bunun bir bölümü kızı Melisa’nın oyun odası olarak tasarlanmış. Bahçe katında beyaz ve turkuaz renklerin yoğunlukta olduğu bir salon, yemek odası ve açık mutfak var. Ceyda Düvenci'nin villasında beş yatak odası ve banyolar üst katlarda yerleştirilmiş. Ceyda Düvenci “Eski evime kırmızı-beyaz renkler hakimdi. Burada turkuaza ağırlık verdim. Çok sevdiğim denizi hatırlatıyor ve bana çok iyi geliyor” diye anlatıyor.


Evle ilgili bazı konuları Dali Tasarım’dan mimar Esra Kazmirci’ye soran Ceyda Düvenci  evinde kadife ağırlıklı kumaşlar kullanmaya özen gösteriyor.


Milliyet



 


Geri Dön