28 / 03 / 2024

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.



Adana Ceyhan Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı  Adana  Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. Milliyet'te yer alan habere göre; imar planları için açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuşturmaktan büyük onur duyuyoruz" dedi.

Ceyhan ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

İlçede önceki dönemlerde yaşanan sorunlar nedeniyle imarın durması büyük sıkıntılar yaratırken Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem müteahhitlerin ve sektörün umutla beklediği imar sorunları ortadan kaldırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhan’ın lokomotifi diye tabir edilen imar sorununa ekibimizle büyük bir gayret sergileyerek çözüme kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Erdem, “Büyük önem arz eden, belediyemiz tarafından ilgili hüküm ve yönetmelikler uygun olarak hazırlanmış olan 1/5000’lik Nazım İmar Planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bugün onaylanmıştır. Destek ve emeklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar olmak üzere ekip arkadaşlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum, Ceyhanımız'a hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!


Geri Dön