24 / 04 / 2024

Ceylan Intercontinental ve The Marmara Bodrum, ilk 500'de!

Ceylan Intercontinental ve The Marmara Bodrum, ilk 500'de!

"The Marmara Bodrum" ile "Ceylan Intercontinental İstanbul", ABD'nin önemli gezi dergilerinden "Travel &
Leisure"ın dünyanın en iyi otelleri sıralamasına girdi



Tirajı 987 bini bulan derginin bu ayki sayısında "Dünyanın En İyi 500 Oteli" listesi yayımlandı.

Derginin okurlarıyla editörleri tarafından belirlenen listede yer alan The Marmara Bodrum otelinin koy manzarası, terası ve balkonları ile Ceylan Intercontinental Oteli'nin İstanbul Boğazı manzaralı yeni güzellik ve sağlık merkezinden övgüyle söz edildi.

New York Kültür ve Tanıtma Ataşeliğinden yapılan açıklamada, yaklaşık 1 milyon okuyucuya ulaşan Travel & Leisure dergisinin turizm sektörüne yönelik yayımladığı listelerin, referans kaynağı olarak kullanıldığı ve potansiyel turistlerin seçimlerini etkilediği belirtildi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Türkiye'den iki otel en iyi 500 arasında

Amerika'da 987 bin tirajı bulunan ünlü seyahat dergilerinden "Travel& Leisure"ın bu ayki sayısında, "Dünyanın En İyi 500 Oteli" listesi yayımlandı.

Dergi okuyucuları ve editörleri tarafından belirlenen listede, Bodrum'daki "The Marmara"  ile "İstanbul Ceylan Intercontinental", dünyanın en iyi otelleri arasında yer aldı.
The Marmara otelinin koy man-zarası, terası ve balkonları ile Ceylan Intercontinental Oteli'nin İstanbul Boğazı manzaralı yeni bölümü `SPA Intercontinental'dan övgüyle söz edildi.
Yaklaşık 1 milyon okuyucuya ulaşan Travel& Leisure'ın turizm sektörüne yönelik olarak yayımladığı listeler, referans kaynağı olarak kullanılıyor ve potansiyel turistlerin seçimlerini etkiliyor.
Nazif Albayrak/Milliyet

Ceylan Intercontinental ve The Marmara Bodrum `en iyi'ler listesinde

ABD'nin önemli gezi dergilerinden "Travel & Leisure" tarafından belirlenen dünyanın en iyi otelleri sıralamasında, `The Marmara Bodrum' ve `Ceylan Intercontinental İstanbul'un da yer aldığı belirlendi.

Tirajı 987 bini bulan derginin bu ayki sayısında `Dünyanın En İyi 500 Oteli' listesi yayımlandı. Derginin okurlarıyla editörleri tarafından belirlenen listede yer alan The Marmara Bodrum otelinin koy manzarası, terası ve balkonları ile Ceylan Intercontinental Oteli'nin İstanbul Boğazı manzaralı yeni güzellik ve sağlık merkezinden övgüyle söz edildi. New York Kültür ve Tanıtma Ataşeliğinden yapılan açıklamada, yaklaşık 1 milyon okuyucuya ulaşan Travel & Leisure dergisinin turizm sektörüne yönelik yayımladığı listelerin, referans kaynağı olarak kullanıldığı ve potansiyel turistlerin seçimlerini etkilediği belirtildi.
Hürriyet

'The Marmara Bodrum' ve 'Ceylan' en iyi 500 otel içinde

`The Marmara Bodrum' ile `Ceylan Intercontinental İstanbul' otelleri, ABD'nin önemli gezi dergilerinden Travel & Leisure'ın dünyanın en iyi otelleri sıralamasına girdi.
Tirajı 987 bini bulan derginin bu ayki sayısında `Dünyanın En İyi 500 Oteli' listesi yayımlandı. Derginin okurlarıyla editörleri tarafından belirlenen listede yer alan `The Marmara Bodrum'un koy manzarası, terası ve balkonlarıyla `Ceylan Intercontinental Oteli'nin İstanbul Boğazı manzaralı yeni güzellik ve sağlık merkezinden övgüyle söz edildi.

İstanbul, Alman `Merian'da 
Öte yandan Almanya'da yayımlanan gezi dergisi Merian da son sayısını İstanbul'a ayırdı. İstanbul'u doğu ile batıyı birleştiren heyecan verici 15 milyon nüfuslu metropol olarak nitelendiren dergide İstanbul'da minarelerin, mini eteklilerin, başörtülülerin, kebabın, teknolojik gelişmelerin bir arada bulunduğu yazıldı. Dergide ayrıca Orhan Pamuk'la `Masumiyet Müzesi' üzerine yapılmış bir söyleşi yer aldı. Dergi, Orhan Veli'nin `İstanbul'u Dinliyorum' dizelerini Almanca tercümesiyle yayımlarken bu sayfalarda İstanbul Boğazı, Ortaköy ve Adalar fotoğrafları kullanıldı.
İstanbul'un tüm güzelliklerinin yanı sıra konut ve gecekondu sorunlarını barındırdığına da değinilirken yükselen gökdelenler, boğazın altından geçecek  Marmaray  ve antik kalıntıların yanı sıra Pera ve Beyoğlu da `Merian'ın sayfalarında yer buldu. Bizans kalıntıları ve eserlerine detaylı olarak yer verilirken, İstanbul'un Karadeniz kıyılarının ayrı güzellikleri bulunduğu vurgulanırken, görülmesi gereken yerler liste halinde yayımlandı.
Radikal

En iyiler listesine iki Türk oteli girdi

The Marmara Bodrum ile Ceylan Intercontinental İstanbul, ABD'nin önemli gezi dergilerinden `Travel&Leisure'ın dünyanın en iyi otelleri sıralamasına girdi.

Tirajı 987 bini bulan derginin bu ayki sayısında `Dünyanın En İyi 500 Oteli' listesi yayımlandı. Derginin okurlarıyla editörleri tarafından belirlenen listede yer alan The Marmara Bodrum'un koy manzarası, terası ve balkonları ile Ceylan Intercontinental'in Boğaz manzaralı yeni güzellik ve sağlık merkezinden övgüyle söz edildi
Star


Geri Dön