28 / 03 / 2024

Ceyo 2013'ün ilk çeyreğinde 3 mağaza açacak!

Ceyo 2013'ün ilk çeyreğinde 3 mağaza açacak!

Ceyo, 2013 yılına yeni açılan mağazalarıyla hızlı bir giriş yapan Ceyo, Nisan 2013’e kadar İstanbul, Ankara ve Çorum’da açılacak mağazalarıyla yeni konseptini müşterilerinin beğenisine sunuyor.




Ceyo, 2013 yılına yeni açılan mağazalarıyla hızlı bir giriş yapan Ceyo,  Nisan 2013’e kadar İstanbul,  Ankara  ve Çorum’da açılacak mağazalarıyla yeni konseptini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yeni mağazalarını modern tarzda dekore ederek müşterilerinin gözlerine de hitap etmeyi, daha keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı planlıyor.

2012 yılının sonlarında açılan Bağdat Caddesi ve Marmara Park mağazalarından sonra 18 Ocak Cuma günü Bakırköy Capacity AVM de açılan Ceyo mağazası yenilenen konseptin en iyi örnekleri arasında yer alıyor. Yenilenen mobilyalarıyla Ceyo daha ferah bir ortamda keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Ceyo’nun yeni konseptine sahip mağazaları;

Ceyo Caddebostan / Bağdat caddesi 

Ceyo Marmara Park AVM

Ceyo Capacity AVM

Ceyo Eskişehir Espark AVM

Ceyo Konya Kent Plaza AVM


Ceyo Hakkında:

Ceyo Ortopedik Sandalet Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1964 yılında kurulmuş olan sektörün öncü ve lider kuruluşudur. Türk Patent Enstitüsü tarafından “Türkiye’nin tanınmış markaları” statüsünde tescil edilmiştir. Terlik, sandalet ve ayakkabı üretimi yapan CEYO Türkiye genelinde 1500 yetkili perakende satıcı ve Türkiye’nin seçkin AVM ve caddelerinde yer alan 43 kurumsal mağazayla perakende sektöründe yer almaktadır.


Amerika, Japonya, İngiltere, Portekiz, Almanya, Hollanda, Lübnan, Suriye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Yunanistan, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Libya, Umman, Azerbaycan, Gürcistan, Kenya, İran, Irak, Avustralya, Mısır, Katar, Kanada, Nijerya, Sudan, Karadağ ve Fas gibi 29 ülkeye ihracat yapan Ceyo, aynı zamanda yurtdışı perakende zinciri ve mağaza açma projelerini de yürütmektedir. Yurtdışında Kuzey Kıbrıs’ta 2, Suriye’de 4, Lübnan’da 5, Birleşik Arap Emirlikleri’nde 2, Gürcistan’da 2, Karadağ’ da 1 olmak üzere yurtdışında toplam 17 kurumsal mağaza ve 200’ü aşkın satış noktasında satılmaktadır.


Geri Dön