24 / 04 / 2024

Çeyrek ve gram fiyatlarında korkulan oldu! Kuyumcular mecbur kaldı artık yapılmıyor

Çeyrek ve gram fiyatlarında korkulan oldu! Kuyumcular mecbur kaldı artık yapılmıyor

Çeyrek ve gram altın fiyatları artmaya devam ediyor. Piyasada vatandaşın ekonomik risk algısı nedeniyle altına olan ilgisi de hayli yüksek. Gram altın 985 lira olurken çeyrek altının fiyatı bin 609 lirayı gördü. Altındaki hareketlilik sonrası kuyumcular satışları durdurdu!



"NAKİT PARAYA İHTİYACI OLANDA KARTLA ALTIN ALIYOR"

Piyasada nakit paraya ihtiyacı olanların  da kredi kartı ile çeyrek alıp bir başka kuyumcuda aldıkları altını bozdurarak nakit paraya dönüştürdüğü öğrenildi. Bir başka iddia da kartla altın alan vatandaşların yine altını aldıkları gün bozdurarak dolara çevirdiklerini söyleniyor. Tüm bu gelişmeler kuyumcuların kartlı satış yapmayarak nakit satışa yönelmesine neden oluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön