19 / 03 / 2024

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 



Ci Group, bugün yurtiçi ve yurtdışında 10 farklı sektörde başarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı’yla ses getiren projelere imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, 
2019 yılı hedeflerini Milliyet Ege’ye anlattı. İşte, o röportaj..

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

1-)  Özellikle Allways projeniz çok ses getirdi. Bize biraz bahseder misiniz?

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin tam karşısında yer alan 1. etabımızı tamamlamak üzereyiz. Proje, aynı zamanda 2. Ana Jet Üssü ve Çiğli Atatürk Organize Bölgesi’ne de çok yakın. 50 milyon liralık yatarım yaptığımız proje, 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Projede kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, çalışma ve ücretsiz misafir odalarına yer verilecek ve ücretsiz internet hizmeti sunulacak.

2-) Peki, Allways’in diğer projelerden farkı nedir?

Etaplarında büyük zincir markalar ve İzmirli lokal markaların dükkânlarının yer aldığı çarşılar olacak. 2. etabımızda da bu çarşı konseptimize yer verdik ve bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz.

Yeni yatırımlar sırada

3-) Başarınızın sırrını anlatır mısınız?

Bu soruya çok rahat cevap verebilirim; doğru yönetim, doğru takım! Bizi başarıya götüren yol, yaptığımız projelerin tüm ekip tarafından içselleştirilmesi, böylelikle de doğru uygulanmasından geçiyor. Güçlü yapılanma, doğru projelendirme ve güzel bir reklam stratejisi ile başarıya ulaşmanız kaçınılmaz.

4-)  Başka sektörlere yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?

Yurtiçinde ve yurtdışında 10 farklı sektörde hizmet veriyoruz. İnşaat sektörü de bunlardan biri. Yurtdışı firmalarımızdan elde ettiğimiz kaynakla Türkiye’deki yatırımlarımızı finanse ediyoruz. Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı bunlardan bazıları. Allways’in Çiğli projesinin tamamlanmasından sonra, 2. etapla beraber Mavişehir’de ve Bornova’da farklı yatırımlar da gerçekleştireceğiz.

5-) Kısa sürede gençlerin vazgeçilmez adresi olan Park 414 AVM ile ilgili de bilgi verebilir misiniz?

İzmir’in Bornova ilçesinde, Yaşar Üniver-sitesi’nin hemen arkasında konumlanan Park 414 AVM beklentileri-mizin bile üzerinde ilgi görüyor.

Alışveriş merkezinde dünyaca ünlü birçok zincir marka yer alıyor. Sir Winston, Starbucks, Pizza Locale, Pub Locale, Kumrucu Şevki, Molly Malone’s, Okka, Avni, Bisquitte, Benzin, Asfalya, Alsancak Unlu Mamüller, Manivela, Bombardier, Cassette, Kovan, Zat Park 414’te yer alan markalardan bazıları.

Bunların dışında Park 414, Coca Cola, Vodafone, Bayer, Derma Grup gibi dünyaca ünlü markaların bölge müdürlüklerine de ev sahipliği yapıyor.


Geri Dön