18 / 04 / 2024

Çiçek desenleri ev dekorasyonunda vazgeçilmez!

Çiçek desenleri ev dekorasyonunda vazgeçilmez!

Çiçek desenleri dekorasyon dünyasının vazgeçilmezlerinden. Bu bahar çiçek coşkusunu evimize dahil edebileceğimiz tasarımlar vitrinlerde çoktan yerini aldı. Yemyeşil bitkiler, sukulentler ve kaktüsler her zamankinden daha popüler.



Yemyeşil bitkiler, sukulentler ve kaktüsler, bakımları kolay olduğu için her zamankinden daha popüler ama o rengarenk çiçeklerin yerini hiçbir zaman tutamazlar. Sarmaşık desenleri, yaseminler, hanımeli ve mor salkımlar, gül, gerbera, lale desenleri, lavanta, zeytin dalı ve soluk renkli sümbül desenleri... Her biri başka bir stile gönderme yapıyor ve dekorasyonu tamamlıyor. Desen ve form olarak farklı boyutlarda stilize edilen çiçekler aynı zamanda mekanın daha sıcak ve davetkar görünmesini sağlıyor. Çiçekli duvar kağıtları ve çiçek desenli kumaşlarla evinize baharı getirebilirsiniz. Yastık yüzlerini baskın renkli ve desenli kumaşlarla değiştirmek en kolayı! Dekorasyonun kilit noktalarından biri olan perdelerinizi de çiçeklendirebilirsiniz. Geniş mekanlarda iri çiçek desenleri, dar mekanlarda daha küçük çiçeklileri kullanırsanız mekanı daraltmamış olursunuz. Botanik baskılar, suluboya çiçek resimleri hatta ebru ile yapılmış çiçek desenleri dekorasyona önemli bir boyut kazandırıyor.


TREND


Hayvanlar alemi


Hayvan baskılı ürünler çok revaçta ama hayvan formlu biblo ve aksesuarları bu sezon daha da fazla göreceğiz.


YENİLİK

Oryantalist ama yalın


Pomstore, Tunus asıllı Fransız Mimarlık Şirketi Emna Studio'nun oryantalist formdaki modern tasarımları nisan ayından itibaren Pomstore'da satışa sunulacak. 



Yasemin SAVCI/Sabah


Geri Dön