19 / 04 / 2024

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...



İHALESİ BİLE 3 AY SÜRECEK

İcradan satılacak mülk sayısı fazla olduğu için, icradan satış ihalesi de aylar sürecek. İlk ihale 1 Haziran'da yapılacak. İlk icradan satış ihalesinin sona ereceği tarih ise 24 Ağustos günü. 1 Haziran - 24 Ağustos tarihleri arasında 173 gayrimenkulün satışı yapılacak. 25 Ağustos - 26 Eylül tarihleri arasında ise 246 dairenin satışı yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmayan gayrimenkul için ikinci icra ihalesi yapılacak. Bilindiği gibi icra ihaleleri muhammen bedelin yüzde 50'si üzerinden başlıyor. Bir başka ifade ile, örneğin 140 milyon TL'lik daire 75 milyon TL üzerinden satışa konuluyor. Tutar, açık artırma aşamasında yükselebiliyor.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön