26 / 04 / 2024

çiftlik Evleri Olivya'nın dolapları Say imzasını taşıyor!

çiftlik Evleri Olivya'nın dolapları Say imzasını taşıyor!

Say ile İzmir"in en önemli inşaat firmalarından Dasif arasında yapılan anlaşmaya göre, Dasif"in inşa ettiği çiftlik Evleri Olivya"da bulunan 115 konutun banyo dolapları ˜Say" imzası taşıyacak  



 Kurumsal kimlik çözümleri sektörünün lider isimlerinden Say, yeni iş alanı ahşapta büyümeye devam ediyor. Say ile İzmir"in en önemli inşaat firmalarından Dasif arasında yapılan anlaşmaya göre, Dasif"in inşa ettiği çiftlik Evleri Olivya"da bulunan 115 konutun banyo dolapları ˜Say" imzası taşıyacak.

Dünyaca ünlü İtalyan Mimar Nestor Della Calle tarafından çiftlik Evleri Olivya için özel olarak tasarlanan Say imzalı banyo dolapları, çevreci özellikleri ve inovatif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Say Genel Müdürü Mahmut Güldoğan, 2010 yılında girdikleri ahşap-mobilya alanında güçlü ve emin adımlarla büyüdüklerini söyledi. Ahşap ve mobilya sektöründeki ilk adımlarını hedefledikleri gibi Ege Bölgesi"nde atmaya başladıklarını ifade eden Güldoğan, şunları söyledi:

œSay olarak 21 yıldır edindiğimiz tecrübemizi ve gücümüzü farklı iş alanlarında da göstermek istiyoruz. Konut, ofis ve otel projelerinde tüm ahşap işlerini yapan ana müteahhit firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Biz Say olarak bu konudaki boşluğu doldurarak lider olmak istiyoruz. Egeli bir firma olarak da bu işimizi Ege Bölgesi"nde büyütmek ve sonrasında tüm Türkiye ve yurtdışına çıkarmak istiyoruz. Özel tasarımlı çevreci mobilyalarımız, teknolojimiz ve kalitemizle kısa zamanda bu alanda ilk akla gelen firma olacağımıza inanıyoruz.

Mekanı bütün olarak gören tasarım anlayışı ile yenilikçi ve sıra dışı mekanlar oluşturduklarını ifade eden Mahmut Güldoğan, bunu yaparken yenilikçilik ve pratiklikten ödün vermediklerini söyledi. Tasarımlarının arkasında ciddi araştırmaların olduğunun altını çizen Güldoğan, œAhşap sektöründe özel tasarımlara ihtiyaç var. Bu sektörde yeni olmamıza rağmen, uzun yıllardır mekan çözümleri konusunda çalışıyoruz. Bu süreçte bilgisayar destekli ahşap makinelerine çok ciddi yatırımlar yaptık. Deneyimimiz, yatırımlarımız ve kalitemizle, bu sektörde de adımızdan söz ettireceğiz diye konuştu.

Ahşap mobilya sektöründe İtalyan bir ortakla hareket ettiklerini anlatan Mahmut Güldoğan, tasarım konusunda dünya lideri İtalya"nın know-how"ını kullanmalarının sektörde önemli bir fark yaratacağını ifade etti.

Mahmut Güldoğan, çiftlik Evleri Olivya için ürettikleri banyo çözümleri projesiyle Say"ın çok kısa zamanda mobilya taahhüt konusuna verdiği önemi net olarak ortaya koyduğunu söyledi.

Basında yer alan diğer haberler:

Dolapları İtalyari mimar tasarlıyor

Kurumsal kimlik çözümleri sektöründe faaliyet gösteren Say, 2010 yılında girdiği ahşap işinde büyümeyi hedefliyor. İzmirli inşaat firması Dasif ile yapılan anlaşmaya göre, şirketin inşa ettiği çiftlik Evleri Olivya'daki 115 konutun banyo dolapları 'Say' imzası taşıyacak. Dünyaca ünlü İtalyan mimar Nestor Della Calle'nin bu proje için özel olarak tasarladığı banyo dolapları, çevreci özellikte olacak.
Habertürk


Geri Dön