26 / 04 / 2024

Çiğdemtepe Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı açıldı!

Çiğdemtepe Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı açıldı!

Vatandaşların sağlığını her daim düşünen Yenimahalle Belediyesi sağlık ocaklarına bir yenisini daha ekledi. Şentepe'nin Çiğdemtepe Mahallesi'ne sağlık ocağı açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı...



Vatandaşların sağlığını her daim düşünen Yenimahalle Belediyesi sağlık ocaklarına bir yenisini daha ekledi. Şentepe'nin Çiğdemtepe Mahallesi'ne sağlık ocağı açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Evlerinin balkonlarından da bayraklar ve afişlerle Yaşar'a destek veren Şentepeliler, sağlık ocaklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 


Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Başar Bal ve Erhan Aras'ın yanı sıra, birim müdürleri, sağlık memurları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından Yaşar, vatandaşlarla sağlık ocağını gezdi. 


Çiğdemtepe mevcut Muhtarı ve Adayı Davut Hekim'in Yaşar'a teşekkür konuşmasıyla başlayan açılışta Yaşar, "Bugün Yenimahalle Belediyesi'nin Şentepe'ye kazandırmış olduğu sağlık ocaklarından birini de Çiğdemtepe'ye açıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Şentepe can buldu Vatandaşın tezahüratları ve alkışlar eşliğinde konuşmasını yapan Yaşar, göreve geldiği günden beri Şentepe'ye elinden gelen bütün hizmetleri yapmaya gayret ettiğini söyledi. 


Her gelen belediye başkanının Şentepe'ye kentsel dönüşüm adı altında söz verdiğini, ancak bunu bir tek kendisinin gerçekleştirdiğini belirten Yaşar, 5 yılda Şentepe'de yaşanan pozitif değişimden bahsetti. Yenimahalle'nin kendi kaynaklarıyla yatırım yapabilen nadir belediyelerden olduğuna vurgu yapan Yaşar, "Ben sizin kardeşinizim, Fethi ağabeyinizim bana destek verirseniz Şentepe'ye yapacak daha çok güzel hizmetlerim olacak. Burayı Ankara'nın en güzel yerleşim yerlerinden biri yapacağız" diye konuştu. 


Milliyet Ankara 


Geri Dön