26 / 04 / 2024

Çimento sektörünün devleri İstanbul'da buluşacak!

Çimento sektörünün devleri İstanbul'da buluşacak!

İstanbul'da gerçekleşecek INTERCEM Uluslararası Çimento Konferansı 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Fuara 40 ülkeden 400 firmanın katılması bekleniyor.



Çimento sektörünün devleri İstanbul'da bir araya gelecek. INTERCEM Uluslararası Çimento Konferansı 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. 


Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katılımıyla düzenlenecek fuara 40 ülkeden 400'ün üzerinde katılım bekleniyor. 


 INTERCEM Başkanı Malcolm Shelbourne fuarla ilgili konuşmasında, “Türkiye küresel çimento pazarında önemli rol oynuyor. Bizim için Paris veya Roma’ya gitmek çok kolaydı. Ancak etkinliğin yerini değiştirmek istemedik. Türk çimento sektörünün hizmetlerinden yararlanan insanlardan destek vermelerini istedik. Sadece ticari değil, ahlaki nedenlerle de İstanbul’a geliyoruz”  ifadelerine yer verdi. 


İstanbul Bomonti Hilton'da yapılacak fuarla ilgili konuşan Çimento İhracatçıları Sektör Başkanı Ali Özinönü, “Konferansın İstanbul’da gerçekleşmesine devam kararıyla Türk çimento sektörüne ve Türkiye’ye önemli bir destek veriliyor. Yabancı katılımcıların duyarlılığına sektör temsilcilerinin de aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz” dedi.




Milliyet


Geri Dön