25 / 04 / 2024

Çınarcık Huzurevi tamamlanma aşamasına geldi!

Çınarcık Huzurevi tamamlanma aşamasına geldi!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Çınarcık ilçesinde yapılan huzur evinde incelemelerde bulundu...




Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Çınarcık ilçesinde yapılan huzurevinde incelemelerde bulundu.


Türkiye'de ilk kez bungalow tarzı ağaç evlerin yer alacağı ve yaşlıların istedikleri takdirde tek ya da eşli olarak kalabilecekleri Çınarcık Huzurevi'nde sona gelindi. Huzurevini geçtiğimiz aylarda ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, binanın en geç 31 Mayıs'a kadar tamamlanmasını istemişti. Bakan İslam'ın talimatına uygun olarak yetiştirilmeye çalışılan binada son rötuşlar yapılıyor. Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, ana binası biten, bungalov evleri ise tamamlanma aşamasına gelen huzurevinde incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmasını yapan firma yetkililerinden bilgiler alan Uzun ve Ulukaya, Türkiye'de ilk olan huzurevinin hedeflenen tarihe yetiştirilemeye çalışıldığını ifade etti.



Beyaz Gazete


Geri Dön