20 / 04 / 2024

City 's AVM'de Atlıkarınca filminin basın toplantısı yapıldı!

City 's AVM'de Atlıkarınca filminin basın toplantısı yapıldı!

İlksen Başarır 'ın yönettiği, Mert Fırat, Nergis Öztürk ve küçük oyuncu Zeynep Oral 'ın başrol oynadığı “Atlıkarınca ” filminin basın gösterimi City 's Alışveriş Merkezi 'nde yapıldı. Sinema eleştirmenleri, ensesti konu alan filme tam not verdi  



 Mert Fırat 'ın senaryosunu yönetmen İlksen Başarır 'la birlikte yazdığı “Atlıkarınca ”, 1 Nisan 'da vizyona girecek.


İlksen Başarır 'ın yönettiği, Mert Fırat, Nergis Öztürk ve küçük oyuncu Zeynep Oral 'ın başrol oynadığı “Atlıkarınca ” filminin basın gösterimi City 's Alışveriş Merkezi 'nde yapıldı. Sinema eleştirmenleri, ensesti konu alan filme tam not verdi.

ÖMÜR GEDİK: GÖZYAşžLARIMI TUTAMADIM

çok etkileyici bir film. Kız çocuğunun isyan ettiği sahnede gözyaşlarımı tutamadım. Tokat gibi bir film. Herkes izlemeli ve bu konu artık kapalı kapılar ardında kalmamalı. Yazanları, çekenleri, oynayanları tebrik ediyorum. Özelikle Zeynep Oral 'ın oyununu çok beğendim.

ALİN TAşžçIYAN: RENCİDE ETMİYOR

Ruhsal olanla toplumsal olanı sinemasal paydada çok iyi şekilde birleştirmiş. Senaryosu ve oyunculukları çok başarılı. Gündelik hayatın içinden gelen tabuyu incelikli bir biçimde, hiç rencide etmeden vermiş.

UĞUR VARDAN:   ÖYKÜ ETKİLEYİCİ

Film, sade, derdini aktarmakta başarılı, öyküsü etkileyici. Gencecik oyuncu Zeynep Oral 'ın performansı gayet iyiydi. Özellikle anneannesine kitap okuduğu sahne tek başına büyük bir gösteriye dönüşmüş.
Hürriyet


Geri Dön