25 / 04 / 2024

Code5 Yazılım, gayrimenkul sektörüne özel crm yazılım üretti!

Code5 Yazılım, gayrimenkul sektörüne özel crm yazılım üretti!

Gayrimenkul üreten firmalar portföy yönetiminden pazarlamaya, satış sürecinden finansa kadar bir çok iş sürecini kontrol altına almakta zorlanabiliyorlar



 İnşaat sektöründe çok hızlı bir büyüme yaşanmakta. Sektördeki hızlı büyüme birçok yönetimsel sorun da beraberinde getiriyor. Gayrimenkul üreten firmalar portföy yönetiminden pazarlamaya, satış sürecinden finansa kadar bir çok iş sürecini kontrol altına almakta zorlanabiliyorlar. Bu zorlanmanın sebeplerinden biri sektörünün kendine özel iş yapış şekilleri. Standart olarak ve sektörel ayrışmaya gitmeden oluşturulan CRM ve finans yazılımları inşaat sektörüne çözüm üretmekten uzak kalıyorlar.
Code5 Yazılım"ın geliştirdiği PRISM CRM inşaat sektörüne odaklanıyor ve sektörün bu sorununa tam olarak çözüm üretiyor. PRISM CRM inşaat firmalarının iş süreçlerini tek bir sistem altında toplayarak verimliliklerini ve üretkenliklerini artırıyor. PRISM CRM inşaat sektöründeki modern iş yapış biçimini ve farklı yönetim yaklaşımlarını inşaat firmalarının kullanımına sunuyor.
PRISM inşat sektörün en çok tercih ettiği CRM yazılımı. Bu gün Yeşil İnşaat, Sinpaş, Fi-Yapı, Regnum, Eroğlu İnşaat, Tepe İnşaat, Ukra Grup, Dap Yapı gibi sektör liderleri ve bir çok firma PRISM CRM kullanıyorlar.
PRISM CRM Aşağıdaki Ana Modüllerden Oluşuyor
¢  Gayrimenkul Portföy Yönetimi
¢  Müşteri İlişkileri Yönetimi
¢  Pazarlama Yönetimi
¢  Satış Süreç Yönetimi
¢  Evrak Yönetimi
¢  Satış Sonrası İşlemler
¢  Finans Yönetimi
¢  Teslim Sonrası İşlemler
¢  Sektöre Özel Raporlar

Firma: Code5 Yazılım San. Tic. Ltd. şžti.
Web: www.code5.com.tr
Web: www.gayrimenkulcrm.com
E-Posta: [email protected]
Tlf:212 3200884


Geri Dön