24 / 04 / 2024

Coinbase ile Adidas'tan iş birliği! 

Coinbase ile Adidas'tan iş birliği! 

Spor giyim markası Adidas, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase ile  iş birliği yaptığını açıkladı.



Adidas Originals sosyal medya hesabından büyük kripto para birimlerinden Coinbase ortak çalışma yaptığını duyurdu. Milliyet'te yer alan habere göre; Kripto para piyasası uzmanları, Adidas ile Coinbase arasındaki ortaklığın NFT konusunda olabileceğini dile getiriyor. 

Coinbase ile Adidas tan iş birliği! 

Coinbase nedir?

Dünya piyasalarının en güvenilir para birimlerinden Coinbase ycombinator destekli hosted bitcoin cüzdan servisi. An itibariyle abd dışına para yollamadan Bitcoin alınabilen en guvenli yer olarak  değerlendiriliyor. Henüz pek rakipleri olmadigi icin ucretleri biraz fazla (trade basina yüzde 1) coin satıldığında aynı şekilde para banka hesabına debit ediliyor. 

Bitcoin ve kripto paralarda kayıp yüzde 20'ye ulaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön