24 / 04 / 2024

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.



DRC Grup tarafından  İzmir  Bornova Ağaçlıyol’da hayata geçirilen Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre tüm konutların eşyalı olarak teslim edildiğini ifade eden Şirket kurucu ortaklarından Caner Tan, “Normalde konut sahipleri kira ödenmezse ya da eşyalar tahrip edilirse zarara uğrar. DRC Grup olarak yatırımcıların kiracısı biziz ve tüm bu zararları karşılıyoruz. Bu sistemin bir diğer büyük avantajı da ev boş kalsa bile yatırımcı, kontratı gereği bizden kira almayı garanti ediyor. Her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi sunuyoruz. Böylelikle herhangi bir aidat da ödemediği için uzun vadede gelirini artırmış oluyor” dedi. 

Kurucu Ortak Onur Durmuş da, projenin alt katında 2 bin 150 metrekarelik ticari alanda banka, süpermarket, restoran ve kafelerin hizmet vereceğini söyledi. 

Web: http://coordinat.xyz/


Geri Dön