27 / 04 / 2024

Corinna Schumacher 30 milyon euroya villa aldı!

Corinna Schumacher 30 milyon euroya villa aldı!

4.5 yıldır bitkisel hayatta yaşamaya devam eden Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher 30 milyon euroya Real Madrid Başkanı Perez'in villasını aldı...



Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, 30 milyon euroya villa satın aldı. Eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher, geçirdiği kayak kazasının üstünden geçen 4.5 yılda yarı bitkisel hayatta yaşamaya devam ediyor. 

Milliyet’in haberine göre, Corinna Schumacher'in Mallorca'da Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e ait bir villayı satın aldığı bildirildi. Corinna'nın villayı kendisi ve ailesi için aldığı ifade edildi.

Corinna Schumacher 30 milyon euroya villa aldı!

Villa, 15 bin metrekare arazi üzerine kurulu. Palmiyelerle kaplı devasa bir bahçeye sahip villanın iki yüzme havuzu, helikopter iniş pistiyle birlikte muhteşem bir deniz manzarası bulunuyor.

Villanın Corinna Schumacher tarafından yalnızca tatil zamanlarında kullanılmasının planlandığı, İsviçre'deki evin yine ana yaşam alanı olarak kalacağı ifade edildi. Michael Schumacher'in sağlıklı olduğu dönemlerde, 1990'larda bu villa ilgilendiği ve satın almak istediği belirtiliyor. 


 


Geri Dön