19 / 04 / 2024

Çorlu emniyet binası yıkılacak mı?

Çorlu emniyet binası yıkılacak mı?

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının, yapılan incelemeler sonucunda depreme dayanıklı olmadığı belirtildi. Bunun üzerine binanın yıkılması veya güçlendirme yapılması bekleniyor. Ancak güçlendirme maliyetleri yetkilileri düşündürüyor



Çorlu Omurtak Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapılan incelemeler sonucunda olası bir depreme karşı dayanıklı olmadığı anlaşıldı. 


Dönemin Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ulvi Akçan zamanında yapımı tamamlanan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında geçtiğimiz aylarda yapılan inceleme neticesinde binanın depreme dayanıklı olmadığı ve bu sebeple binaya güçlendirme çalışması yapılacağı belirtildi. 


Binada yapılan inceleme sonucu güçlendirmenin şart olduğunu belirten yetkililer, "Binada yapılan inceleme sonucunda güçlendirilme yapılması gerektiği yönünde rapor verildi. Ancak güçlendirme bedelinin bir hayli yüksek bir fiyat çıktığının, bu sebeple de bu yıl gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığı belirtildi. Güçlendirme için Emniyet Genel Müdürlüğü karar verecek" denildi. 



Devrim gazetesi




Geri Dön