20 / 04 / 2024

Çorlu Outlet 12'de ne kadar satış, o kadar kira!

Çorlu Outlet 12'de ne kadar satış, o kadar kira!

Avrupa Alışveriş Merkezleri Pazarlama Tekstil ve İnşaat AŞ tarafından Çorlu'da inşa edilen Outlet 12 Alışveriş Merkezi (AVM), 17 Eylül'de bir dizi tasarruf önlemiyle açılacak



Outlet 12'nin cuma günü gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Genel Müdür Cenk Nasiri, yatırımın bedelinin 30 milyon TL olduğunu, alışveriş merkezinde sezon malı sattırmayacaklarını söyledi. Nasiri, 75 mağazanın yer alacağı merkezde, 2009 sonuna kadar aylık 5 milyon TL'lik ciro yaratmayı planladıklarını ifade etti. Nasiri, krizin işletmelerin üzerindeki olumsuz etkisini azaltmak amacıyla bir dizi önlem aldıklarını söyledi. Krizle birlikte artan kira krizini cirodan yüzde 12 pay alarak çözdüklerini anlatan Nasiri, tek tip dekorasyon ve tek kat uygulamasıyla da işletme maliyetlerini en aza indireceklerini anlattı.
 
Dekorasyon standart
Nasiri, markaların mağazalarını anahtar teslimi alacaklarına dikkat çekerek, "Mağazalarda kullanılacak tüm malzemeler aynı tarz ve dizayna sahip olacak. Mağaza logoları hariç dışarıdan bakıldığında her mağaza aynı konsepti taşıyacak. Böylece markaların mağaza iç kısım ve cephe tasarımlarıyla veya mimari düzenlemeyle ilgili bir harcama yapmalarına gerek kalmayacak. Böylece 100 metrekarelik bir mağaza için 100-150 bin dolar civarındaki dekorasyon masrafından da mağaza sahiplerini kurtulmuş olacak" diye konuştu.

Outlet 12'nin sabah saat 11.00'de hizmet vermeye başlayacağını ve akşam 21.00'de kapanacağını ifade eden Nasiri, böylece günde ortalama 4-5 saatlik bir enerji tasarrufu sağlayacaklarını dile getirdi. Nasiri, şöyle devam etti: "Bu da tek vardiya demek. Yine Outlet 12, tek katta hizmet verecek. Böylece asansör ya da yürüyen merdiven masrafından kurtulacağız. Bu ısıtma ve soğutmayı da daha ekonomik hale getirecek. Ayrıca mağazalardan aydınlatma parası da almayacağız."

Avrupa Alışveriş Merkezleri Pazarlama Tekstil ve İnşaat AŞ tarafından Çorlu'da inşa edilen Outlet 12 Alışveriş Merkezi (AVM), 17 Eylül'de bir dizi tas.
Referans


Geri Dön