29 / 03 / 2024

Çorlu Trend Arena açıldı!

Çorlu Trend Arena açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’ın Trend Arena Alışveriş Merkezinin açılışına katıldı. Albayrak Trend Arena Alışveriş Merkezinin Çorlu ve Tekirdağ ekonomisine güç katacağını söyledi ve hayırlı olmasını diledi.




Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’ın en büyük ilçesi olan Çorlu’da inşa edilen Trend Arena Alışveriş Merkezinin açılışına katıldı.


Dünyaca ünlü seçkin markaların bir araya geldiği Trend Arena Alışveriş Merkezinin açılışında Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu belediye Başkanı Ünal Baysan ile çok sayıda seçkin davetli de hazır bulundu.


Açılışı diğer protokol üyeleriyle yapan ve AVM’yi gezen Başkan Albayrak Trend Arena Alışveriş Merkezinin Çorlu ve Tekirdağ ekonomisine güç katacağını söyledi ve hayırlı olmasını diledi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Haber Milliyet Trakya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dünyaca ünlü seçkin markaların bir araya geldiği Trend Arena Alışveriş Merkezi Çorlu'da açıldı. Açılış törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alpaslan Erdoğan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Açılışa ayrıca Çorlu'nun yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen binlerce vatandaş da alışveriş merkezinde düzenlenen görsel etkinliklerle oldukça eğlenceli vakit geçirme imkânı buldu.

 

55 milyon TL'lik yatırım 

AVM'yle ilgili protokol üyelerine bilgiler veren Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Danış, Trend Arena AVM'nin yaklaşık 55 milyon TL'lik yatırımla halka kapılarını açtığını söyledi. AVM'nin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Danış, şöyle konuştu: "Yoğun bir mesaiden sonra söz verdiğimiz gibi kapılarımızı halkımıza açtık. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum. Trakya'ya ve Çorlu'ya böyle güzel bir yatırımı kazandırdığımız için ayrıca mutluyuz. Birbirinden seçkin markanın bir araya geldiği Trend Arena AVM, içerisinde barındırdığı firmaların yarattığı istihdamla yaklaşık 100 Milyon TL'lik ticaret hacmini bölgemize kazandırdı." 


500 araçlık otopark 

Trend Arena AVM'de 12 bin 700 metrekare kiralık alan olduğunu belirten Danış, "AVM beş kattan oluşuyor. Çorlu'da olmayan markaları getirdik. 500 araçlık kapalı otoparkımız var. Dış alanlarla birlikte daha fazla araç park edilebiliyor. Danış Grup olarak bölgemize olan yatırımlarımız devam edecek" dedi. 


AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yelde, "Türkiye'nin her alanda gelişmesinin bir örneğine bugün Çorlu'da şahit olduk. Öncelikle buranın sahibi olan Danış Ailesi'ni, tebrik ediyorum, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Burada yüzlerce binlerce insanımız ekmek yiyecek" diye konuştu. 'Esnaf bizim başımızın tacıdır" diyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, "AVM'ler Türkiye'nin var olan müesseseleri, Çorlu'da küçük esnafa da ekmek var böyle büyük esnafa da ekmek var. Danış Ailesi'ni kutluyorum" ifadelerini kullandı. 


Milliyet Trakya



Haber Posta Trakya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dünyaca ünlü seçkin markaların bir araya geldiği Trend Arena Alışveriş Merkezi, kapılarını açtı. Açılış günü Çorlu'nun yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen binlerce vatandaş alışveriş merkezinde düzenlenen görsel etkinliklerle eğlenceli vakit geçirme imkânı buldu.


Yaklaşık 55 milyonluk dev yatırımla kapılarını açan Trend Arena Alışveriş Merkezi, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları. Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı. Kurdele kesimi ile protokol üyeleri alışveriş merkezinde incelemelerde bulundu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise açılış töreninden birkaç saat önce gelerek alışveriş merkezini ziyaret etti. Protokol üyelerinin alışveriş merkezindeki ziyaretleri düzenlenen kokteyl ile son buldu. 


Danış Grup'tan dev yatırım 


Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı lirsin Danış "Trakyamız için Çorlumuz için böylesi güzel bir yatırımı kazandırdığımız için mutluyuz Birbirinden seçkin markanın bir araya geldiği Trend Arena Alışveriş Merkezi 5 katlan oluşuyor. 5(X) araçlık kapalı otoparkımız var. Danış (irup olarak bölgemizde yatırımlar sürecek" dedi. 


Demet Akalın konseri


Trend Arena Alışveriş Merkezi nin açılış dolayısıyla düzenlenen konserlerin ilki Demet Akalın ile start aldı. Trend Aren: Alışveriş Merkezi arka otoparkında gerçekleşen konsere yaklaşık 20 bin kişi katılırken Çorlu unutulmaz bir gece yaşadı. Trend Arena Alışveriş Merkezi nin açılışı vesilesi ile 13 Mayıs Cumartesi günü Mustafa Geceli sahne alacak. Düzenlenecek olan konserlere katılım tamamen ücretsiz olup konser başlama saatleri 21.00 olarak belirlendi.



Posta Trakya


Geri Dön