19 / 04 / 2024

Corridor'un örnek dairesini 3 saatte 300 ziyaretçi gezdi!

Corridor'un örnek dairesini 3 saatte 300 ziyaretçi gezdi!

İnşaat sektöründe 21 yıldır faaliyet gösteren ve birçok başarılı konut, ofis ve alışveriş merkezi projesi yatırımına imza atan Sur Yapı'nın, Corridor projesinde örnek dairesini 3 saatte 300 kişi gezdi...




İnşaat sektöründe 21 yıldır faaliyet gösteren ve birçok başarılı konut, ofis ve alışveriş merkezi projesi yatırımına imza atan Sur Yapı'nın, Avrupa yakasının yeni Maslak bölgesi olarak adlandırılan Güneşli'de gerçekleştirdiği Corridor projesinde geçtiğimiz günlerde örnek daire açılışı gerçekleştirildi. 


Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılışta brunch etkinliğinin yanı sıra keman sanatçısı Gınan Anderson'un konseri çok büyük ilgi gördü. Corridor Rezidans içerisinde yer alan 3+1 örnek daireyi 3 saat içinde 300 kişi gezdi. Yaşamın 2014 yılı sonunda başlayacağı projede, yatayda ve dikeyde değişik blok yapılarında yer alan 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 


60 ay sıfır faiz yapıyor Avrupa yakasmın hızla gelişen bölgelerinden Güneşli'deki Corridor'dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 35 peşinatla 60 ay vade İki caddeyi mağazalarla bağlıyor. Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan Corridor, Güneşli'de, yoğun ulaşım aksıyla dikkat çeken Yalçın Koreş ve Mimar Sinan caddelerini bir alışveriş caddesiyle de birbirine bağlıyor. Projenin bu iki önemli arteri birleştiren konumu, gelişen bölgenin yaya trafiğini de keyifli bir biçimde düzenliyor ve kolaylaştırıyor. 


Avrupa yakasının hızla gelişen bölgelerinden Güneşli'deki Corridor'dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 35 peşinatla 60 ay vade farksız Sur Yapı bünyesinden taksit yapılıyor. Projede yüzde 1 peşinatla 120 ay banka kredisiyle, banka kredisi ve peşinat tutarına özel indirimler ve de kişiye özel ödeme imkanı da veriliyor. 


İki kata yayılan bin 300 metrekarelik sosyal tesisler spordan, yüzmeye, çocuklar için güvenli bir oyun alanından dinlenmeye kadar, konut sakinlerine sosyal yaşam sunuyor. Projede, açık ve kapalı havuz, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı gibi mekânlardan oluşan sosyal tesisler yer alıyor. 


Milliyet


Geri Dön