18 / 04 / 2024

Coşkun Sabah: Ulus'taki stüdyomu sattım, iki daire aldım!

Coşkun Sabah: Ulus'taki stüdyomu sattım, iki daire aldım!

19 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Ceyda Sabah, uzun süren sessizliğini 'Renkli Sayfalar'a bozmuş ve Coşun Sabah'ın başka bir evinin olduğunu söylemişti. Coşkun Sabah, programın bu sabahki canlı yayınına telefonla bağlandı.



19 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Ceyda Sabah, uzun süren sessizliğini 'Renkli Sayfalar'a bozmuş ve Coşun Sabah'ın başka bir evinin olduğunu söylemişti. 'Bana yargısız infaz yapıldı' diyen Coşkun Sabah, programın bu sabahki canlı yayınına telefonla bağlandı. 


İşte Coşkun Sabah'ın açıklamaları: 


*Bana dün yargısız infaz yapıldı. Kadın dayanışması var tamam ama dünya üzerinde hiç kötü kadın yok mu?


*Ben Ceyda'yı kastetmiyorum. Ceyda çok iyi bir annedir. Ona bütün söylemlerimde hep arka çıktım. Hiçbir kötü söylemim yoktur. Bu yargıya intikal etmiş ve gizlilik kararı olan bir durum.


* Ben 'bu evliliği kurtaracağım' diyorum. Bundan başka bir açıklamam var mı benim?Beni haklı görmeyin ama 'Ceyda haklı' da demeyin.Size konuştuğu için Ceyda Hanım da bir suç işliyor. Gizlilik kararı nedir açın avukatınıza bir sorun.


*Ev olayı doğrudur. Her evlilikte olduğu gibi o dönem aramız bozuktu. O evi aldım. Kirada olan bir yerdir. Kiracısı da bellidir. Aidatlarını ödediği yer de bellidir. Hukuk bunu çözecek zaten, ne aceleniz var?


*O aralar evimizde bir huzursuzluk vardı. Ayrıca ben Ulus'taki stüdyomu sattığımda iki tane yer aldım. Birini söylemiştim zaten. Diğerini de 15-20 gün sonra aldım.


*Ben mal paylaşımına gitmek istemiyorum. Şuandaki servetimin yüzde 70'ini 1989-90-91 yıllarında almış olduğum malları satıp, yerine aldım. Ben nasıl bir güçmüşüm? 54 yaşından 63 yaşına kadar 16 trilyonluk servet yapmışım! Böyle bir şey olabilir mi? Sattım aldım, sattım aldım... Mal paylaşımında bunlar da var. Lütfen öğrenin.


*Ben sizin yatak odanızı, arkadaşınızı soruyor muyum? Bunu hukuk çözecek.


*Ceyda Hanım iyi bir anne. Ama bu konuda çocuklarını ve onların istikbalini düşünmediğini itiraf etmek zorundayım. Ben babasız kızların ne hale düştüğünü çok iyi biliyorum. arkamdan 'Coşkun da haklıymış' demeyin sakın.


*O dönem 'karım benden ayrılırsa yaşayamam' dedim. Ama şimdi bu düşüncelerimin arkasında değilim. Yüce Allah herkese olaylara adapte olma gücü veriyor.


*Hiç kimse hatasız değildir. Bizim bu evde yaşadığımızı kimse bilmez. Benimnasıl bir harekete maruz kaldığımı, evdeki değerimin ne olduğunu hiç dile getirmedim. Evime gelen misafirler şahit oldular. Yaşanan süreç içinde belki bu da ortaya çıkacaktır.


*Benim açıklamalarım hep yapıcı. O dava düşecek. Ceyda Hanım beni 9 Şubat'ta mahkemeye verdi, birlikte restorana gittiğimizde bana aşk dolu gözlerle baktığında ise 11 Mart Cuma günüydü.


*Ceyda Hanım 95'de yarışmaya katıldı. 27 ay sonra biz evlendik. Ceyda Hanım bu süreçte ne yaptı da ben önünü mü kestim?


*Evlilik ticarethane mi? Mutluluk kaynağı mı? Bugün başıma bir hal gelse mallarımın tamamı onların değil mi?


Hürriyet



Coşkun Sabah'ın eşinden ev talebi!


Geri Dön