28 / 03 / 2024

Crystal Towers'ta son daireler sahiplerini buluyor!

Crystal Towers'ta son daireler sahiplerini buluyor!

İnşaat sektörünün en hareketli dönemini yaşadığı bugünlerde konut kredilerindeki faiz oranlarının düşmesinin ardından konut teslimlerindeki KDV indirimi hareketli olan inşaat sektörünü daha da canlandırdı.




İnşaat sektörünün en hareketli dönemini yaşadığı bugünlerde konut kredilerindeki faiz oranlarının düşmesinin ardından konut teslimlerindeki KDV indirimi hareketli olan inşaat sektörünü daha da canlandırdı. Faiz ve KDV indirimlerinin ardından konutta devlet katkısının başlaması ev sahibi olmak isteyenleri harekete geçirdi. 


Teşvikler ev sahibi yapıyor 


Faiz indirimlerinin ve devlet katkısının inşat sektörünü olumlu yönde etkilediğini belirten Kurtoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülgener, son konut projeleri Crystal Towers'ta dairelerin hızla yeni sahiplerini buluğunu söyledi. Havaalanına, çevre yoluna, büyük alışveriş merkezlerine ve en seçkin sosyal mekanlara dakikalar ile ölçülen mesafesi ile Crystal Towers projesinde birçok avantajın bulunduğunu ifade eden Ülgener, 30 bin metrekare üzerine kurulu projede 20 bin metrekarelik alanın sadece doğaya ve spora ayrıldığını söyledi. Tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkları, süs havuzları, kamelyaları ve yürüyüş parkurlarıyla şehrin içinde doğal bir yaşam alanı sunan Crystal Towers'ın aynı zamanda doğaya da katkıda bulunduğunun altını çizen Ülgener şunları aktardı: Mutluluk 7/24 güvence altında "Standart ampullere göre %80 daha az enerji harcayıp daha fazla ışık üreten LED aydınlatmaların enerji tasarrufunun yanı sıra küresel ısınmanın önüne geçilmesindeki temel etkenlerden biri olduğu biliniyor. Bizler de Crystal Towers projesinde LED aydınlatmalar kullanarak doğaya katkı sağlarken aile bütçesine de katkıda bulunuyoruz. 


Her dairede özel alarm sistemi, dedektörlü, mikro işlemci, kontrolü yangın koruma sistemleri, gaz ve su dedektörleri, 7/24 güvenlik birimleri, kızılötesi teknolojiye sahip bariyerler, şifreli giriş-çıkış kontrolü, cafe&bistro ve çocuk bahçesi gibi birçok donatının bulunduğu Crystal Tovvers'ta ev sahipleri aynı zamanda açık- kapalı yüzme havuzu, pilates, dans okulu, Türk hamamı, buhar odası & sauna, fitness ve aerobik salonlarının ayrıcalıklarından yararlanabilir, her dairede bulunan özel alarm sistemi ve 7/24 güvenlikle mutluluklarını güvence altına alabilirler." 


Milliyet Ek


Geri Dön