25 / 04 / 2024

Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor!

Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor!

Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor. Yüzde 90'ı yeşil alandan oluşan projenin dış cephesi gerek gri, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonları gerekse kullanılan cam, kaplama ve yalıtım malzemeleri ile projenin doğaya saygılı konseptiyle bütünleşiyor.



Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni çekim noktalarından Kartal'da hayata geçirilen 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor. 


YÜZDE 90 YEŞİL ALAN 

Kartal'ın en yüksek binası olan Çukurova Tovver'ın dış cephesi Mar t sonunda tamam landı. Yüzde 90'ı yeşil alandan oluşan Çukurova Tovver'ın dış cephesi gerek gri, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonları gerekse kullanılan cam, kaplama ve yalıtım malzemeleri ile projenin doğaya saygılı konseptiyle bütünleşiyor. 

Modem tasa nm anlayışının etkileriyle tasar Laııan Çukurova Tov/eı'ın dış cephesi uluslararası standartlara sahip ısı. su ve ses yalıtımının yanı sıra hava geçiren ve yanmayaa enerji tasarruflu kaplama malzemeleriyle one çıkıyor. Dış cephede kullanılan Alpolic/fı kompozit levhalar. Türkiye'de İstanbul Atatürk Havaa lam ve Sabiha Gökçen Havaalanı, dünyada Suudi Arabistan'daki Riyad Tekno Vadisi ve Çin'deki National Center of Perforİanılmasıyla dikkat çekiyor. 

Çukurova Tovver'ın dış cephe yalıtımında kullanılan Rockv/ool ise dünyada Eyfel Kulesi ve Bilbao Leggoıetas Sheraton Oteli gibi pıojelerde tercih edilen bit marka. 



Hürriyet Çukurova Gap


Geri Dön