26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM zaten harabeydi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM zaten harabeydi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nin yenilenmesi projesinin eskisi zaten harabeydi, depreme dayanıklılığı, şusu busu kalmadı, onu yıkıyoruz. " dedi. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "41.Muhtarlar Toplantısı"nda konuşma yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı Atatürk Kültür Merkezi hakkında da açıklama yaptı. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nin yenilenmesi projesinin eskisi zaten harabeydi, depreme dayanıklılığı, şusu busu kalmadı, onu yıkıyoruz. Onun yerine modern bir kültür merkezi yapıyoruz. Hemen o bir tane Mimar Mühendisler Odası mı öyle bir şey var, ona karşı çıkmış. Ne yaparsan yap durduramazsın. Siz buraya da karşı çıktınız, biz yaptık mı burayı, yaptık. Ağa babalarınız bile buraya geldi mi? Geldi. Bak biz burada şimdi bu milletin gerçek evlatlarıyla beraber bu toplantıları yapıyoruz." şeklinde konuştu. 

 


Geri Dön