27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ekonomi mesajı: Paniğe kapılmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ekonomi mesajı: Paniğe kapılmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında ekonomik alanda 'Paniğe kapılmayın' mesajı verdi.



SULAMADA GÜNEŞ ENERJİSİNDEN ELDE EDİLEN ENERJİNİN PAYI ARTIRILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kış döneminde yaşanan elektrik sıkıntısından elde edilen tecrübe ve doğal gaza bağımlı olarak gerçekleşen elektrik üretimine alternatif yolun güneş enerjisi olduğuna vurgu yaptı. Erdoğan, "Sağlayacağımız finansman kolaylıklarıyla sulama faaliyetlerinde güneşten elde edilen elektriğin payını hızla artırmayı planlıyoruz " dedi. Türkiye, geçtiğimiz dönemde İran'ın doğal gazı zorunlu nedenlerden kesmesinden ötürü sanayi üretiminde planlı kesinitiler uygulamak zorunda kalmıştı. Fabrikalar birer hafta aralıklarla üretime ara vermek durumunda kalmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön