16 / 04 / 2024

Dap Yapı 15 dalda ödül kazandı!

Dap Yapı 15 dalda ödül kazandı!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu başarı detaylı çalışmalarımızın semeresidir." dedi




Dap Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. 

Geçen sene 9 ödül kazanarak bir ilke imza atan Dap Yapı bu sene 8 farklı proje ile 15 ödül aldı. 

European Property Avvards tarafından Londra'da düzenlenen törende Dap Yapı'nm yeni projesi Dap Kule, 'Ticari Yüksek Bina Mimarisi' dalında hem Avrupa klasmanında, hem de Türkiye klasmanında 'en iyi proje' ödüllerini aldı. 

Aynı yarışmada İstMarina projesi de, Ticari Yüksek Bina Geliştirme' dalında hem Avrupa klasmanında, hem de Türkiye klasmanında 'en iyi proje' ödüllerinin sahibi oldu. 

Dap Kule ayrıca Ticari Yüksek Bina Geliştirme' dalında ödül alırken; Kartal sahilindeki İstMarina da, 'Sosyal Alan/Eğlence Alanı Mimarisi', 'Pazarlama Geliştirme' ve 'Karma Kullanım Geliştirme' alanlarında ödüle layık görüldü. 

Ofis projeleri de ödüllendirildi Dap Yapı Çağlayanda hayata geçecek Dap Vadisi projesiyle, 'Ofis Geliştirme' ve 'Kamu Hizmeti Geliştirme' alanlarında birinci oldu. Dap Vadisi içinde yer alan Bumerang Ofis ise 'Ofis Mimarisi' alanında ödüle layık görüldü. 

Dap Yapı, Maltepe Royal Centre projesi ile Ticari Renovasyon/ Tekrar Geliştirme' alanlarında ödül alırken, Vazo Kule Ticari Yüksek Bina Geliştirme', Burgu ve Tango Kuleler ise 'Yeni Otel İnşası ve Tasarımı' alanlarında ödül kazandı. 

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ödüllerle ilgili olarak şunları söyledi: "Avrupa'nın en prestijli ödül töreninde projelerimizin neredeyse tamamının ödül alması bizler için bir övünç kaynağıdır. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş, hem de konul projelerimizle ülkemize değer kattık ve katmaya devam edeceğiz." 



Milliyet


Geri Dön