29 / 03 / 2024

Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası!

Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe hareketliliği sürdürmek için şimdi de çadır indirimleri başladı. Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası ile daire sahibi olabilmek çok kolay.




Dap Yapı 500 milyon lira değerinde konut ve ofis için yüzde 25 indirim yapıyor. Ümraniye’de indirim çadırı kurduklarını belirten Ziya Yılmaz, “Evler teslime hazır, mobilyalı.Ceketini, yengeyi al gel” diye konuştu.


GAYRİMENKUL sektöründe kampanya seferberliği büyüyor. Düşük faiz ve uzun vade kampanyalarından sonra şimdi de çadırdan satış başladı. Dap Yapı geçtiğimiz günlerde İstanbul Validebağ’daki konut projesini çadırda indirimle satışa sunmuştu. Bu kampanyaya yoğun ilgi gelince şirket ikinci adımı attı. Şirket, şimdi 8 projesinde yüzde 25 indirim yapıyor. 321 konut ve ofis yer alan kampanya için Ümraniye Meydan AVM’ye dev bir çadır kuruldu. 9 Mart’a kadar sürecek çadır kampanyasında bulunan ünitelerin toplam değeri ise 500 milyon lira. Piyasayı hareketlendirmek için böyle bir kampanyaya başladıklarını belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Validebağ projesinde evlerin yüzde 25’i 1 günde satıldı. Talebi görünce yeni bir kampanya kararı aldık. Kampanyayı kendimiz için değil, piyasa için, Türk ekonomisi için yapıyoruz. Her zaman kebap yemek olmaz, bazen çorba içeriz. Bu kampanya ile toplam 120 milyonluk indirim yapmış olacağız” dedi. Kampanyalı pek çok projenin mobilyalı olduğunu belirten Yılmaz, “Taksim, Kağıthane ve Kartal Maltepe hattında 8 projede indirim var. 1 proje hariç hepsi oturuma hazır. Ceketini al, yengeyi al gel” dedi. Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Vazo Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence, Teras Kule, Dap Vadisi projelerinde geçerli kampanyada ayrıca 50 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. 10 yıl vadelendirmede ise yüzde 0.88 faiz oranı uygulanıyor. Projelerin 10 yılda yatırımı amorti edeceğini belirten Ziya Yılmaz, 2 hafta sürecek kampanya ile 397 bin lira olan konutu 297 bin liraya, 500 bin lira olan konutun 375 bin liraya, 1 milyon lira olan konutun ise 750 bin liraya satılacağını söyledi. İstanbul yatırımlarına devam ettiklerini belirten Yılmaz İzmir’de de bir arsa aldıklarını açıkladı. Yılmaz, İzmir’de 500 konut yapacaklarını söyledi.


Hürriyet 




Geri Dön