27 / 04 / 2024

DARTY 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te açtı

DARTY 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te açtı

Türkiye'deki en eski yabancı teknoloji market olan DARTY, 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te açtı



Yabancı teknoloji marketler arasında Türkiye pazarına en erken giren ve İstanbul'da en fazla mağaza ağına sahip olan DARTY, Türkiye'deki üçüncü yılının sonunda İstanbul'da 11'inci,  Türkiye genelinde 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te açtı.

1500 metrekarelik alana yerleşen mağazanın en önemli konseptinde DARTY yine bir ilki gerçekleştirerek bir marinada elektronik mağazası açıyor. Bulunduğu bölgede tek olan DARTY Pendik Marinturk Mağazası ile rakipsiz olmanın avantajının yaşayacak

Satış sırasında ve satış sonrasında her zaman hizmetin en iyisi sunan  DARTY'nin Türkiye'de açtığı mağazaları bugüne kadar toplam 30 milyon kişi ziyaret etti.

Sertap Erener'in son single'nın tanıtımı için tercih ettiği DARTY mağazalarının Şubat ayında 15'incisini Antalya'da, 16'ncısını ise  Ankara  Kentpark'ta açılacak.

DARTY'in üçüncü yılı sonunda Pendik mağazası açılışında konuşan DARTY Türkiye mağazalarının CEO'su ve Kesa Türkiye'nin ortağı Nedim Esgin; “Sektör yabancı oyuncuların gelmesi ile daha da hareketlendi. Biz Türkiye'de 3. yılımızın sonunda ürünün en iyisini, fiyatın en iyisini ve hizmetin en iyisini sunduğumuzu kanıtladık. Özellikle İstanbul'daki mağaza ağımız ile İstanbullulara % 100 müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet verdik.” dedi.   

DARTY, müşterilerine hizmet vermek için aylık 100 bin km. yol kat etti. Bu mesafe dünyanın etrafını 3 kez dönmeye eşit.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Marinada ilk elektronik perakende mağazası
DARTY, 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te açtı. Darty, Türkiye'deki üçüncü yılının sonunda İstanbul'da 11'inci, Türkiye genelinde 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te açtı. Bin 500 metrekarelik alana yerleşen mağazanın en önemli konseptinde Darty yine bir ilki gerçekleştirerek bir marinada elektronik mağazası açıyor. DARTarty'in üçüncü yılı sonunda Pendik mağazası açılışında konuşan Darty Türkiye mağazalarının CEO'su ve Kesa Türkiye'nin ortağı Nedim Esgin; "Sektör yabancı oyuncuların gelmesi ile daha da hareketlendi. Biz Türkiye'de 3. yılımızın sonunda ürünün en iyisini, fiyatın en iyisini ve hizmetin en iyisini sunduğumuzu kanıtladık. Özellikle İstanbul'daki mağaza ağımız ile İstanbullulara yüzde 100 müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet verdik." dedi.
Sabah

14'üncü Darty, Pendik Marina'da
Tekno-market zinciri Darty, Türkiye'deki 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te açtı. Üç yıldır pazarda yer alan firma böylece İstanbul'daki 11, Türkiye'deki 14'üncü mağazasını açmış oldu

Darty Türkiye mağazalarının CEO'su ve Kesa Türkiye'nin ortağı Nedim Esgin, “Sektör yabancı oyuncuların gelmesi ile daha da hareketlendi. Biz Türkiye'de 3. yılımızın sonunda ürünün en iyisini, fiyatın en iyisini ve hizmetin en iyisini sunduğumuzu kanıtladık. Özellikle İstanbul'daki mağaza ağımız ile İstanbullulara  yüzde 100 müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet verdik” dedi. Darty, şubat ayında Antalya'da ve Ankara Kentpark'ta yeni mağazalarını açacak.
Milliyet

Darty Türkiye'de üç yılda 14 mağaza açtı
Türkiye pazarına ilk giren elektronik market zinciri Darty'i ne siyasi ne de ekonomik kriz durdurdu. Darty Türkiye'de üç yıl gibi kısa bir sürede 14 mağaza açmayı başardı. Türkiye'deki en eski uluslararası teknoloji market olan Darty, 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te faaliyete geçirdi. Darty'nin İstanbul'da 11,  Türkiye genelinde 14 mağazası bulunuyor.
Darty'nin Pendik Marinturk mağazası 1500 metrekarelik alanda faaliyet gösteriyor. Mağazanın en önemli konseptinde Darty yine bir ilki gerçekleştirerek bir marinada elektronik mağazası açtı. Bulunduğu bölgede tek olan Darty Pendik Marinturk Mağazası ile rakipsiz olmanın avantajını yaşayacak. Darty'nin Türkiye'de açtığı mağazaları bugüne kadar 30 milyon kişi ziyaret etti.

Yatırıma devam
Sertap Erener'in son single'ının  tanıtımı için tercih ettiği Darty mağazaları yatırıma 2010'da da devam edecek. Darty 15'nci mağazasını şubatta Antalya'da, 16'ncısınıysa Ankara Kentpark'ta faaliyete geçirecek. Pendik mağazasının açılışında konuşan Darty Türkiye İcra Kurulu Başkanı ve Kesa Türkiye'nin ortağı Nedim Esgin, “Sektör yabancı oyuncuların gelmesiyle daha da hareketlendi. Biz Türkiye'de üçüncü yılımızın sonunda ürünün en iyisini, fiyatın en iyisini ve hizmetin en iyisini sunduğumuzu kanıtladık. Özellikle İstanbul'daki mağaza ağımızla İstanbullulara yüzde 100 müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet verdik” dedi. Esgin, Darty'nin müşterilerine hizmet vermek için aylık 100 bin km.  yol kat ettiğini, bu mesafenin dünyanın etrafını üç kez dönmeye eşit olduğunu söyledi.
Radikal

Darty, Pendik'te marinaya girdi

YABANCI teknoloji marketler arasında Türkiye pazarına ilk giren Darty, Türkiye'deki üçüncü yılının sonunda İstanbul'da 11'inci, Türkiye genelinde 14'üncü mağazasını Pendik Marinturk'te açtı.

Darty'nin 1500 metrekarelik bu mağazası, marinada açılan ilk elektronik market olma özelliğini taşıyor. Darty Türkiye mağazalarının CEO'su ve Kesa Türkiye'nin ortağı Nedim Esgin, sektör yabancı oyuncuların gelmesi ile daha da hareketlendiğini belirterek, “Biz Türkiye'de 3. yılımızın sonunda ürünün en iyisini, fiyatın en iyisini ve hizmetin en iyisini sunduğumuzu kanıtladık. Özellikle İstanbul'daki mağaza ağımız ile İstanbullulara yüzde 100 müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet verdik” dedi. Esgin, Darty'nin Türkiye'de açtığı mağazaları bugüne kadar toplam 30 milyon kişinin ziyaret ettiğini söyledi.
Hürriyet


Geri Dön