28 / 03 / 2024

DARTY 2009'da yatırımlara devam edecek

DARTY 2009'da yatırımlara devam edecek

DARTY, 2008 yılı sonunda Ankara Malltepe Park Alışveriş Merkezi ve 2009 Ocak ayında İstanbul Eyüp Flatofis'de açacağı mağazalar ile sayısını 11'e çıkaracak



DARTY, mağazalarında elektronik ürünlerin yanı sıra küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar yaklaşık 200 kategoride, 350'den fazla marka ve 6000'den fazla çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

DARTY Türkiye mağazalarının CEO'su ve Kesa Türkiye'nin ortağı Nedim Esgin; gerçekleştirdiği basın toplantısında şunları söyledi; "Türkiye'de krizden dolayı daralmakta olan perakende sektöründe sıkı bir rekabet yaşanıyor. Yine de Türkiye için güzel olan şey, sektörümüzde hem yabancı ortaklı şirketler hemde yerli firmalar yatırımlarına devam etmekte ve yeni mağazalar açmaktadırlar. Biz, DARTY olarak her yıl hedeflediğimiz yılda 5 yeni mağaza açma planımıza devam ediyoruz.
İlk mağazamızı açtığımız iki yıldan bu yana DARTY olarak farklılığımız gün geçtikçe ortaya çıkmaktadır; Günde ortalama 20.000'i aşan ziyaretçilerimize, ürünün, hizmetin ve fiyatın en iyisi her gün sadece DARTY'de olan 30 yıllık Güven sözleşmesi kapsamında sunulmaktadır.
Bildiğiniz gibi müşterilerimize DARTY Güven Sözleşmesi dahilinde `Her Gün En İyi Fiyat' garantisi sunmaktayız. Daha ucuzu bulunduğu takdirde hem fiyat farkını vermekteyiz hem de bir kutu çikolatayla teşekkür etmekteyiz. Rakiplerimizden bizi farklılaştıran bu hizmetimiz yanında ayrıca; DARTY'den aldığınız ürün arıza yaptığı takdirde müşterimize ürünün serviste olduğu süre içinde geçici ürün vererek mağdur bırakmamaktayız. Ürünün servise gönderilmesi ve ara süreçlerin tümünü müşteri adına DARTY'nin takip etmesi hizmet kalitemizi bir kez daha ortaya koymaktadır."

Perakende sektöründe tüketiciye sunduğu kaliteli hizmet ve fiyat garantisi ile faaliyet gösteren DARTY'nin, Fransa, İtalya, İsviçre, Lüksemburg ve İstanbul' da olmak üzere 242 mağazası bulunuyor. İngiliz Kesa Grubunun bir parçası olan DARTY'nin yanında, Grubun 9 Avrupa ülkesinde 850'nin üstünde değişik markalar altında mağazaları bulunmaktadır.

DARTY Türkiye Mağazaları
Darty Profilo Mağazası
Darty Kale Outlet Center Mağazası
Darty Yenibosna Mağazası
Darty İstinye Park Mağazası
Darty Markiz Mağazası
Darty Carousel Mağazası
Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası
Darty İzmit Real Avm Mağazası
Darty Palladium Mağazası

Geri Dön