25 / 04 / 2024

Darty, beyaz eşya günleri düzenliyor

Darty, beyaz eşya günleri düzenliyor

Darty, 24 - 28 Mart tarihleri arasında geçerli olacak beyaz eşya günleri kapsamında tüketiciye cazip fiyat seçenekleriyle sesleniyor



Ürünün ve fiyatın en iyisini en iyi hizmet ile sunan DARTY, 24 - 28 Mart tarihleri arasında geçerli olacak beyaz eşya günleri kapsamında tüketiciye cazip fiyat seçenekleriyle sesleniyor. Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinden oluşturulan üçlü setler yeni evlenen çiftler, ev kuran bekârlar ya da beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için inanılmaz fırsatlar sunuyor. 

Kampanya kapsamında DARTY'de, Indesit A enerji sınıfı ürünlerinden 429 lt iç hacimli buzdolabı, 1000 devirli ve 6 kg kapasiteli çamaşır makinesi ve 3 ayrı yıkama programına sahip bulaşık makinesinden oluşan beyaz eşya setine 2628 TL yerine sadece 1899 TL'ye ulaşılabilecek. Electrolux A enerji sınıfı ürünlerinden 435 lt iç hacimli buzdolabı, 6 kg yıkama kapasiteli ve 1000 devirli çamaşır makinesi ve 5 farklı yıkama programına sahip bulaşık makinesinden oluşan beyaz eşya seti ise 5190 TL yerine sadece 2899 TL'ye satışa sunulacak. Kampanyanın ilgi çeken paketlerinden bir diğeri ise yine Electrolux A enerji sınıfı ürünlerinden oluşan üçlü set. 474 lt iç hacimli buzdolabı, 1000 devirli ve 7 kg yıkama kapasiteli çamaşır makinesi ve 5 programlı bulaşık makinesinden oluşan set, kampanya süresince 5423 TL yerine 3290 TL'den alıcı bulacak.

Havaların  ısınmasıyla birlikte eksikliği hissedilecek olan Altus marka klimaların montaj dahil fiyatları, kampanya döneminde 9000 BTU için 449 TL, 12000 BTU için 549 TL, 18000 BTU için ise 849 TL olurken, davlumbaz, ankastre ocak ve multifonksiyon ankastre fırından oluşan Indesit ankastre seti, 699 TL'ye satışa sunulacak.

DARTY mağazalarında kampanya sürecinde tüketiciyle çok uygun fiyata buluşacak olan ürünlerden bazılarının fiyatları ise şöyle; Altus A enerji sınıfı büro tipi bozdolabı 299 TL, Samsung A enerji sınıfı 6 kg kapasiteli çamaşır makinesi 599 TL, AEG A sınıfı 4 programlı bulaşık makinesi 699 TL, Kenwood mikrodalga fırın 129 TL.

DARTY, her gün en iyi fiyat avantajının yanı sıra Güven Sözleşmesi çerçevesi ile haftanın yedi günü montaj gerektiren ürünleri eve teslim edip, anında montajlarını yapıyor ve kullanıcı eğitimi veriyor. 

DARTY Türkiye Mağazaları
Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey, Darty Marintürk Pendik, Darty Ankara Kentpark, Darty Antalya Lara CarrefourSA


Geri Dön