20 / 04 / 2024

Darty'de indirim 8 Kasım'a kadar sürecek!

Darty'de indirim 8 Kasım'a kadar sürecek!

Her yıl beş mağaza açmayı hedefleyen DARTY, düzenlediği kampanyalara ara vermiyor



04 Kasım  – 08 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kampanyada yer alan Electrolux EWF10470 W Time Manager çamaşır makinesinin yeni fiyatı 699 TL. Fiyatı 1517 TL'den düşen A sınıfı enerji ve 6 kilogram yıkama kapasiteli Electrolux çamaşır makinesinin nakliye ve kurulumu da DARTY yetkilileri tarafından ücretsiz yapılıyor. 

Pazar gününe kadar geçerli olacak olan kampanyada dikkat çeken bir diğer ürün ise CARTEL CNP-3500 Navigasyon Sistemi. Türkçe menüye sahip ürün aynı zamanda MP3 ve MP4 gibi müzik formatlarını da çalabiliyor. CARTEL CNP-3500 Navigasyon Sistemi 199 TL yerine 119 TL'den satılıyor. 

Güven Sözleşmesi ile her zaman müşterisinin yanında olmaya imza atan DARTY, bu çerçevede müşteri mağduriyetini önlemek için geçici ürün de veriyor. Güven Sözleşmesi'nin 7. Maddesine göre DARTY, ürünlerin yetkili servislerde kaldığı süre boyunca ürünün ana fonksiyonlarını yerine getirecek bir yedek ürünü, müşterisine geçici olarak sağlıyor. 

DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Şişli   


Geri Dön