25 / 04 / 2024

Davut Doğan Acarkentli oldu!

Davut Doğan Acarkentli oldu!

Bünyesindeki Doğtaş ve geçen yıl satın aldıkları Kelebek Mobilya markaları ile Çanakkale Biga merkezli faaliyet yürüten Doğanlar Holding, geçtiğimiz aylar içerisinde İstanbul'da bina değişikliği yaptı...




Bünyesindeki Doğtaş ve geçen yıl satın aldıkları Kelebek Mobilya markaları ile Çanakkale Biga merkezli faaliyet yürüten Doğanlar Holding, geçtiğimiz aylar içerisinde İstanbul'da bina değişikliği yaptı. Mahmutbey Tekstilkent'te bulunan Doğtaş ve Kelebek Mobilya satış pazarlama ofisleri, Kavacık'taki bir gökdelene taşındı. Bu değişiklikle İstanbul ofisinin güçlendirilmesi ve üretim dışındaki tüm yönetim ağırlığının Kavacık'tan realize edilmesi amaçlanıyor. 


Bu taşınma aslında Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan'ın önemli bir kararı için ilk adımı oluşturdu. Doğan, tüm işlerinin, 41 yıllık Doğtaş markasının doğum yeri olan memleketi Çanakkale Biga'dan yönetiyordu. Aldığımız bilgilere göre, Davut Doğan, İstanbul'a yerleşme kararı aldı. 


Bu konuda ilk adımı da atan Doğan, Kavacık'a komşu Acarkent'te bir villa satın alarak aile fertleri ile birlikte İstanbul'a taşınmış. 


Acarkent'te 750 metrekare alana sahip dört katlı bir bina satın alan Doğan "Kardeşlerim de Şadan Doğan dışında Istanbul'dalar. Şadan Bey, hem Oda'daki görevi hem de üretimdeki sorumluluğu dolayısıyla Biga'da kaldı" diye konuştu. 


Davut Doğan'ın villa için 2 milyon dolar ödeme yaptığı, 500 bin dolarlık da ek restorasyon gerçekleştirdiği belirtiliyor. 


Ekonomist


Geri Dön