25 / 04 / 2024

Decorinn, Antalya'da mağaza açtı!

Decorinn, Antalya'da mağaza açtı!

Decorinn markasıyla ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Erol Kumaşçılık, Antalya 1. Dış Hatlar Terminali´nde mağaza açtı



Decorinn markasıyla ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Erol Kumaşçılık, tekstil sektöründe ki  70 yıllık tecrübesiyle, mağazacılık alanında büyüyor.

Türk, Osmanlı ve Selçuklu´nun tarihi ve sanatsal motiflerinden ilham alınarak tasarladığı, 1200´ün üzerindeki koleksiyonunu sürekli yenileyen  Decorinn,  konsept mağazacılık zincirinin yeni halkasını, Net Nuance işbirliği ile Antalya 1. Dış Hatlar Terminali´nde hizmete açtı.

Osmanlı eserlerini günümüze uyarlayarak ev dekorasyonu ve aksesuar alanında  özel tasarım ürünler sunan Decorinn, havalimanı mağazacılığında Sabiha Gökçen uluslar arası havalimanı iç hatlar gidiş terminali, Antalya İç Hatlar terminali gidiş mağazasının ardından,  Net Nuance´ın free shop işletmeciliğini yaptığı Antalya 1. Dış Hatlar  terminalinde açtığı mağaza ile toplam mağaza sayısını 7´ye çıkardı.

Decorinn, tahttan kaftana, yüzükten şala Osmanlı ihtişamını yansıtan modernize edilmiş  objeleri  sergileyerek, aynı zamanda Türk kültürünün tanıtımı adına da önemli bir misyon üstlenmiş durumda.

Decorinn konsept mağazalarıyla,  Anadolu´daki elişi ustaları tarafından üretilen ev tekstili, ev dekorasyonu, sedef kakmalar, cam ve seramik objeleri, çinileri ve özel tasarımcıların ürünlerini, büyüleyici tarihi dizaynlarla geçmişten geleceğe taşıyor.

Basında kullanılan diğer haberler:

Son kapıda kültür elçiliği yapıyor

Decorinn markasıyla ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Erol Kumaşçılık, tekstil sektöründeki  70 yıllık tecrübesiyle, mağazacılık alanında yeni açılımlara imza atıyor. Modernize ettiği Osmanlı sanat eserlerini ev tekstili ve aksesuar alanında uygulayarak geçmişten geleceğe köprü kuran Decorinn, konsept mağaza zinciri ile yurtdışına
açılan son kapılarda kültür elçiliği yapıyor. Zincirin son halkası olan mağaza Antalya 1. Dış Hatlar Terminali'nde açıldı.

Decorinn'in Türk, Osmanlı ve Selçuklu'nun tarihi ve sanatsal motiflerinden esinlenilerek hazırladığı 1200'ün üzerindeki koleksiyon sürekli yenileniyor. Geleneksel el sanatlarından esinlenerek hazırladığı koleksiyonları günümüze uyarlayarak özel tasarım ev dekorasyonu ve aksesuar üreten Decorinn, havalimanı mağazacılığında
hızla ilerliyor. Decorinn, Sabiha Gökçen ve Antalya İç Hatlar terminalinden sonra Net Nuance'ın free shop işletmeciliğini yaptığı Antalya 1. Dış Hatlar terminalinde açtığı mağaza ile mağaza sayısını 7'ye çıkardı.

Decorinn konsept mağazalarıyla Anadolu'daki elişi ustaları tarafından üretilen ev tekstili, ev dekorasyonu, sedef kakmalar, cam ve seramik objeler, çiniler ve özel tasarımcıların ürünleri tarihi dizaynlarla geçmişten geleceğe taşınıyor.
Milliyet/Emlak


Geri Dön