26 / 04 / 2024

Dedeman 10 yılda 50 otel hedefliyor!

Dedeman 10 yılda 50 otel hedefliyor!

Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Şu an 17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu...



Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’deki iki oteliyle 27'nci kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman açılışta şunları söyledi:

"Temmuz ayında kaybettiğimiz liderimiz, babam Murat Dedeman, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor koşullara rağmen, dönemin valisinin de yönlendirmesi ile 1993 yılında Palandöken Kayak Merkezi’ndeki ilk otel yatırımını gerçekleştirmişti. Bu yatırım ile Türkiye yeni bir destinasyon kazanırken, bölge kayak merkezi haline gelerek uluslararası pazarda da yer bulmaya başladı. Hedefimiz bundan böyle verimlilik içinde büyüme ve yaygın hizmet ağını genişletmek olacaktır."

Kayak müsabakası

Milliyet'te yer alamn habere göre; Banu Dedeman, Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından her sene dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen Alp Disiplini FIS Cup müsabakasının, bu sene Türkiye'de Palandöken’de yapılacak olmasından ve müsabakanın Murat Dedeman’ın adı ile gerçekleşecek olmasından dolayı büyük onur duyduklarını söyledi. 

Dedeman Turizm Grubu Otellerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Gündüz Yeşil, "Nali hazırda 2’si yurtdışında 15’i Türkiye’de olmak üzere toplamda 5.200 yatak kapasitesine sahip 17 otelin işletmesini yapmaktayız. Palandöken’de 1994 yılından bu yana faaliyet göstermekteyiz. Yaptığımız çok ciddi yatırımlar ile Palandöken’in hem dünyada, hem de yurt içerisinde tanıtımı için yıllardır aynı çaba ve inançla çalışmaktayız" ifadelerini kullandı. 

Turist sayısı artacak

Palandöken’in dünyanın kayak merkezi haline getirilmesinin herkesin sorumluluğunda olduğunu ifade eden Yeşil, "Bu sorumluluğu yaptığımız yatırımlarla en iyi şekilde gösterdiğimizi belirtmek isterim. Yatırımlarla birlikte turist sayısı da artacak" şeklinde konuştu. 

Yatırıma devam

Dedeman Turizm Grubu İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Nadir Kadakal, ise şu ifadeleri kullandı; "Farklılaşan seyahat alışkanlıkları ve tüketici beklentilerini, yıllar içerisindeki değişimlerini göz önüne alarak önceliklerimizi belirliyoruz. 2020’den başlayarak takip eden yıllarda bu hedeflerimize ulaşmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Değişen tüketici alışkanlıkları ve beklentilerine uygun dönüşümümüz sürecek"

Dedeman bu yıl iki yeni otel açacak!
 


Geri Dön