19 / 03 / 2024

Defne Samyeli ve eski ev sahibi davalarını geri çekti!

Defne Samyeli ve eski ev sahibi davalarını geri çekti!

Geçtiğimiz aylarda eski ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, sorunlarının çözüldüğünü dile getirerek davaların geri çekildiğini açıkladı. 



Defne Samyeli, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Milliyet'te yer alan habere göre; 49 yaşındaki eski haber spikeri ve şarkıcı, Kemerburgaz'da oturduğu villanın sahibi Yusuf Araz ile sorunları çözdüğünü dile getirdi. 

Defne Samyeli, "Ev sahibi ile aramızdaki davalarımız sonuçlandı, anlaşarak geri çektik. Aramızda sulh yaptık. Yeni evime yerleşme aşamasındayım" dedi.

Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz, eski spikerin kirasını ödemediğini öne sürmüş ve avukatı ile icra takibi başlatarak tahliye davası açmıştı. Araz'ın davayı kazanmasının sonrasında Defne Samyeli, üç aylık kira tutarı olan 45 bin TL’nin içinde olduğu toplam 234 bin 671 TL'lik ödemeyi yapmış ve evden tahliyesini ertelemişti.

Defne Samyeli ve eski ev sahibi davalarını geri çekti!

Araz'ın bunu kendisini küçük düşürmek için yaptığını iddia eden Defne Samyeli de karşılık verdi. Samyeli de, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuru yaparak , Araz hakkında 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Defne Samyeli'nin manevi tazminatını kısmen kabul eden mahkeme, Yusuf Araz'ın 20 bin TL ödemesi yönünde karar vermişti.

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!


Geri Dön