20 / 04 / 2024

Dekar Asmalı Hayat 3. Etap satışa çıktı!

Dekar Asmalı Hayat 3. Etap satışa çıktı!

Bahçeli eve sahip olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Yapı’nın Beylikdüzü’ndeki “Dekar Asmalı Hayat” projesinin ilk 2 etabı çok kısa bir sürede satıldı. Son etap olan 3. etap satışlarına başlanan projeye ilgi yoğun.



Bahçeli ev konusunda akla gelen ilk isim olan Dekar Yapı’nın son projesi Dekar Asmalı Hayat’ın ilk 2 etabının satışı tamamlandı. Kasım ayında lansmanı yapılan projenin, 3. etap satışları başladı. 


Bahçeli bir yaşamla, deniz manzarasını buluşturan Dekar Asmalı Hayat projesi, ulaşılabilir fiyatlarla kaliteli bir hayat sunuyor. Projede, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut satışa sunuluyor. Toplam 244 bahçeli evin yer aldığı projede, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

Her Alanda Yeni Bir Mutluluk 

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Dekar Asmalı Hayat, E-5 ve TEM karayolları, metrobüs durakları ile Atatürk Havalimanı’na yakın bir lokasyonda yer alıyor. 


Akıllıca tasarlanmış, hayata kolaylık katan çözümler ve geniş alanlar, ailelerin birlikte daha çok vakit geçirebilmesini sağlıyor. Dekar Asmalı Hayat, yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları ile iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.


78 bin metrekare arsa üzerinde yer alan Dekar Asmalı Hayat projesinin 1. etabı Kasım 2016’da, 2. etabı Mayıs 2017’de, 3. etabı ise Kasım 2017’de ev sahiplerine teslim edilecek.



Web:  www.asmalihayat.com



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dekar Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki Dekar Asmalı Hayat Evleri'nin 3. etabı satışa çıktı. Bahçeli evlerden oluşan Dekar Aşmalı Hayat'ta her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçesi var. Projede; yüzme havuzu, spor salonu, kafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları gibi olanaklar mevcut. 



Posta



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DEKAR Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki Dekar Aşmalı Hayat projesinin üçüncü etabı 853 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Dekar Yapı tarafından Beylikdüzü'nde toplam 78 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Dekar Asmalı Hayat'ta ilk iki etabın satışı tamamlandı ve üçüncü etap satışa çıkarıldı. 


Hangi etap ne zaman teslim? 

Projede 3 + 1, 4+1 ve 5 + 1 evlerden oluşan 7 tip konut satışa sunuluyor. Toplam 244 bahçeli evin yer aldığı üçüncü etapta, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 


Dekar Asmalı Hayat, E-5 ve TEM karayolları, metrobüs durakları ile Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda yer alırken; yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi sosyal alanlara da sahip. Projenin ilk etabı Kasım 2016'da, ikinci etabı Mayıs 2017'de ve satışa sunulan üçüncü etabı ise Kasım 2017'de teslim edilecek. 


Yeni Yüzyıl


Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dekar Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki "Dekar Asmalı Hayat" projesinin ilk 2 etabı kısa sürede satıldı. Son etap olan 3. etap satışlarına da başlandı. Bahçeli bir yaşamla, deniz manzarasını buluşturan Dekar Aşmalı Hayat projesinde, 3+1, 4+1 5+1 evlerden oluşan 7 konut satışa sunuluyor. 244 bahçeli evin yer aldığı projede, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 3. etap Kasım 2017'de teslim edilecek. 


Habertürk


Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı;

Dekar Asmalı Hayat 3. Etap satışta!

Bahçeli ev konseptini hayata geçiren Dekar Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki "Dekar Aşmalı Hayat" projesinin ilk 2 etabı kısa bir sürede satıldı. Son etap olan 3. etap satışlarına başlandı.Projede, 3+1,4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut satışa sunuluyor. Toplam 244 bahçeli evin yer aldığı projede, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 


Dünya


Haber Vahdet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Dekar Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki "Dekar Aşmalı Hayat" projesinin ilk 2 etabı çok kısa bir sürede satıldı. Son etap olan 3. etap satışlarına başlanan projeye ilgi yoğun. Bahçeli bir yaşamla, deniz manzarasını buluşturan Dekar Aşmalı Hayat projesi, ulaşılabilir fiyatlarla kaliteli bir hayat sunuyor. Projede, 3+1,4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut satışa sunuluyor. Toplam 244 bahçeli evin yer aldığı projede, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Dekar Aşmalı Hayat, E-5 ve TEM karayolları, metrobüs durakları ile Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda yer alıyor. Akıllıca tasarlanmış, hayata kolaylık katan çözümler ve geniş alanlar, ailelerin birlikte daha çok vakit geçirebilmesini sağlıyor. Dekar Aşmalı Hayat, yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları ile iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 78 bin metrekare arsa üzerinde yer alan Dekar Aşmalı Hayat projesinin 1. etabı Kasım 2016'da, 2. etabı Mayıs 2017'de, 3. etabı ise Kasım 2017'de ev sahiplerine teslim edilecek. 


Vahdet Gazetesi


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Ulaşılabilir fiyata bahçeli ev anlayışıyla projeler geliştiren Dekar Yapı’nın Beylikdüzü’ndeki Dekar Asmalı Hayat projesinin ilk 2 etabının satılmasının ardından son etap olan 3. etap satışlarına başlandı.


Projede, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut satışa sunuluyor. Toplam 244 bahçeli evin yer aldığı projede, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Dekar Asmalı Hayat, E-5 ve TEM karayolları, metrobüs durakları ile Atatürk Havalimanı’na yakın bir lokasyonda yer alıyor. 


78 bin metrekare arsa üzerinde yer alan Dekar Asmalı Hayat projesinin 1. etabı Kasım 2016’da, 2. etabı Mayıs 2017’de, 3. etabı ise Kasım 2017’de ev sahiplerine teslim edilecek.


Milliyet


Haber Ekonomi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ulaşılabilir fiyata bahçeli ev anlayışıyla projeler geliştiren Dekar Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki Dekar Aşmalı Hayat projesinin ilk açısından avantajlı bir konumda yer alan Dekar Aşmalı Hayat, E-5 ve TEM karayolları, metrobüs durakları ile Atatürk 2 etabının satılmasının ardından son etap olan 3. etap satışlarına başlandı. 

Projede, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut satışa sunuluyor. Toplam 244 bahçeli evin yer aldığı projede, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. Ulaşım Havalimanı'na yakın bir lokasyonda yer alıyor. 

78 bin metrekare arsa üzerinde yer alan Dekar Aşmalı Hayat projesinin 1. etabı Kasım 2016'da, 2.  etabı Mayıs 2017'de, 3. etabı ise Kasım 2017'de ev sahiplerine teslim edilecek.


Ekonomi Gazetesi


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


 DEKAR Yapı'nın Beylikdüzü'nde hayata geçirilen son projesi Dekar Aşmalı Hayat'ın üçüncü etap satışlan başladı. 3+1,4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tipte 244 konutun yer aldığı projede, her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 


Sözcü


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Bahçeli ev konseptiyle dikkat çeken Dekar Yapı Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Dekar Asmalı Evler projesinde yoğun ilgi görüyor. İlk iki etabı kısa sürede satılan projenin 3. etabı da satışa çıktı. 1. etapta konut teslimlerinin kasım ayında yapılması planlanıyor.


Bahçeli ev konusunda akla ilk gelen isimlerden biri olan Dekar Yapı'nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü'nde değişimı hızlandırdı. Bahçeli bir yaşamla, deniz manzarasını buluşturan Dekar Asmalı Hayat projesi yatırımcıdan yoğun talep aldı 78 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari ünite bulunuyor. Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3 bin 900 TL'den başlıyor. Toplamda 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.


BAHÇELİ EVE DEVAM

Dekar Asmalı Hayat projesi ile birçok ailenin daha bahçeli ev sahibi olacağını belirten Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Deniz ve maviyi buluşturduğumuz Dekar Asmalı Hayat, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından bölgenin yıldızı olacak. Dekar Yapı'yı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Ön talep topladığımız dönemde gördüğümüz ilgi de bunu kanıtladı. İnsanların bahçeli ev sahibi olma isteğini görüyor, bu doğrultuda da ayrıcalıklı projeler geliştirmeye devam ediyoruz" dedi.


3. ETAP SATIŞTA

Dekar Asmalı Hayat projesinin ilk 2 etabı çok kısa bir sürede satıldı. Son etap olan 3. etap satışlarına başlanan projeye ilgi yoğun. Projenin 1. etabı Kasım 2016'da, 2. etabı Mayıs 2017'de, 3. etabı ise Kasım 2017'de ev sahiplerine teslim edilecek. Projede, yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


Sabah


Geri Dön